Τρίτη, Σεπτεμβρίου 5

Σοκάρει ο Tucker Carlson: Το 2024 θα ξεσπάσει πόλεμος ΗΠΑ – Ρωσίας, οι ΗΠΑ θα χάσουν

Η κυβέρνηση Biden θα ξεκινήσει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία το 2024 για να διατηρήσει την εξουσία στις ΗΠΑ, προειδοποίησε ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson.
«Θα πολεμήσουν τη Ρωσία.
Αυτό θέλουν.
Σχεδιάζεται ένας καυτός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας στα μέσα του 2024.
Δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Νομίζω ότι υπάρχουν πολιτικά κίνητρα – πρέπει να αρχίσουν να πολεμούν»
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tucker Carlson, η ποινικοποίηση της εσωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ οδηγεί στο γεγονός ότι το αμερικανικό κατεστημένο αρχίζει να εξετάζει τη μόνη διέξοδο για να παραμείνει στην εξουσία.
Η δίωξη των πολιτικών αντιπάλων – του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Trump – οξύνει την κατάσταση, ο Biden ξέρει ότι εάν χάσει ο Trump θα τον κυνηγήσει… θα αναζητήσουν τρόπο να μην φύγουν από την εξουσία.
Γι’ αυτό, πιστεύει ο δημοσιογράφος, οι πολίτες των ΗΠΑ που ανησυχούν για τη χώρα τους θα πρέπει στο εξής να ανησυχούν όχι μόνο για τα εγκλήματα της κυβέρνησης εντός των ΗΠΑ, αλλά και λόγω της πιθανότητας μιας πλήρους κλίμακας σύγκρουσης με τη Ρωσία.
«Η πολιτική των ΗΠΑ θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο άκαμπτη από ότι είναι τώρα, οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να ανησυχούν για την προοπτική ανοιχτού πολέμου με τη Ρωσία.
Νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί εύκολα.
Θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση όπου πύραυλοι τυχαία πέφτουν στην Πολωνία, εμείς οι αμερικανοί θα κατηγορήσουμε τη Ρωσία και θα ξεκινήσουμε έναν πόλεμο», είπε ο Carlson.
Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι εάν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για μια τέτοια προοπτική, είναι απαραίτητο να ασκηθεί πίεση στη Γερουσία των ΗΠΑ προκειμένου να επιτευχθεί ειρήνη τώρα.
Σύμφωνα με τον Tucker Carlson, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να τερματίσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία σήμερα, καθώς ο ουκρανικός στρατός δεν υπάρχει χωρίς το ΝΑΤΟ.
Οι ΗΠΑ είναι οι μόνες που μπορούν να πετύχουν ειρήνη προκειμένου να αποτρέψει έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα έθετε σε κίνδυνο ολόκληρη τη ζωή της ανθρωπότητας στον πλανήτη.

Πηγή: bankingnews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

https://theflagreport.com/sokarei-o-tucker-carlson-to-2024-tha-xespasei-polemos-ipa-rosias-oi-ipa-tha-chasoun/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .