Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη: Είναι ψεύτης, ψεκασμένος, άσχετος και πορφυρογέννητος (video)

«Όταν μας προσβάλλουν θα προσβάλλουμε και 'μεις» σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης με τα λεγόμενα του να προκαλούν την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο κ. Βελόπουλος κατά τη δευτερολογία του εμφανίστηκε εκτός εαυτού στο βήμα της Βουλής και επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα κατά του

πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε ψεύτη, επικίνδυνο, άσχετο και ψεκασμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ υποστήριξε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να λοιδορεί την πολιτική του αξιοπρέπεια.

«Είπε τα άλλα κόμματα, μικροκομματίδια, ο πορφυρογέννητος που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του και είναι φιλοξενούμενος στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, όταν παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Κων/νος Τασούλας, η απάντηση του ήταν ότι «Όταν μας προσβάλλουν θα προσβάλλουμε και ‘μεις», ενώ στον κ. Τασούλα επισήμανε ότι «Όταν μιλάς αφ’ υψηλού αυτά λες».

 

https://www.koutipandoras.gr/article/epithesi-velopoulou-se-mitsotaki-einai-pseftis-psekasmenos-aschetos-kai-porfyrogennitos-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .