Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 4

Η ομάδα διαδικτυακού πολέμου του Κυριάκου, συνέτριψε την Wikipedia!

 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Όπως σας είχα προαναγγείλει, με το που ξημέρωσε εργάσιμη μέρα, η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Κυριάκου Μητσοτάκη έπιασε δουλειά και συνέτριψε την συκοφαντική, άθλια και προβοκατόρικη επίθεση κατά του πρωθυπουργού, μέσω της σελίδας του στην Wikipedia.

Δυστυχώς, στο Μαξίμου το Σαββατοκύριακο δουλεύουν μόνο τα τζιτζίκια, τα οποία κελαηδούν. Γι’ αυτό και η άθλια αναφορά που

παρουσίαζε τον Κυριάκο ως εγκληματία, διεφθαρμένο και προστάτη επικίνδυνων κακούργων, παρέμεινε στην δημόσια σελίδα του, στην παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια.

Γνωρίζω φυσικά πως είναι αδύνατο για τον Κυριάκο, να χάσει Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει όμως να υποχρέωση την χρυσοπληρωμένη ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου που διαθέτει, να κάνει την καρδιά της πέτρα, και να δουλεύει με βάρδιες, Κυριακές και αργίες, ώστε να αποφευχθούν τέτοια βρώμικα χτυπήματα κατά του Κυβερνήτη

Δείτε την συκοφαντική αναφορά που αναρτήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Wikipedia:

Το πρωτοφανές σαμποτάζ της Wikipedia στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Η σελίδα του Κυριάκου στην Wikipedia, μετά από την παρέμβαση της ομάδας ηλεκτρονικού πολέμου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .