Κυριακή, Οκτωβρίου 8

ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι (10) δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου που βγαίνουν από τον πρώτο γύρο...

Ανετη επανεκλογή από τον πρώτο γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον δέκα δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδ...

Ανετη επανεκλογή από τον πρώτο γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον δέκα δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%.

Στο Περιστέρι, ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέγεται δήμαρχος για έκτη συνεχόμενη θητεία.

Για τρίτη φορά φαίνεται πως θα επανεκλεγούν οι Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα, Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Γιάννης Κωνσταντάτος στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστος Παππούς στη Φυλή, Γιώργος Μαρκόπουλος στο Γαλάτσι και Ανδρέας Κονδύλης στον Αλιμο.

Για δεύτερη φορά επανεκλέγονται άνετα ο Σπύρος Βρεττός ως δήμαρχος Αχαρνών και ο Γιώργος Τσίρμπας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Ανετη επικράτηση εξασφάλισε από τους εκλογείς του Δήμου Κηφισιάς στον Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος εκλέγεται δήμαρχος για πρώτη φορά.

 http://www.press-gr.com/2023/10/10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .