Παρασκευή, Οκτωβρίου 6

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 12 χρόνια

 Ο ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό μαζί της Αθήνας και πόζαρε σε μια φωτογραφία μαζί με τον παλαίμαχο διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από την τηλέοραση και το θέατρο, ενώ πλέον ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα. Όπως είχε εξηγήσει στο παρελθόν για την απουσία του: «δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας».

Μιλώντας στο παρελθόν στην Espresso ο ηθοποιός είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».

Στα 74 του έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφάσισε αποσυρθεί επαγγελματικά το 2009, ενώ πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011, παρευρισκόμενος σε εγκαίνια καταστήματος.

Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός

Το βράδυ της Τετάρτης (04/10) ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και ο παλαίμαχος διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του και τη δημοσίευσε στα social media. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο ηθοποιός παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένει πάντα γοητευτικός, ενώ δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .