Πέμπτη, Οκτωβρίου 19

ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ! 400 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ "μπούκαραν" στο Καπιτώλιο ζητώντας κατάπαυση πυρός στη Γάζα...

Στη σύλληψη 400 ατόμων προχώρησε την Τετάρτη η αστυνομία στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, μετά τη συγκέντρωση έξω από το κτίριο αλλά και μέσ...


Στη σύλληψη 400 ατόμων προχώρησε την Τετάρτη η αστυνομία στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, μετά τη συγκέντρωση έξω από το κτίριο αλλά και μέσα σε αυτό που πραγματοποιήσαν Αμερικανοεβραιοι, καλώντας το νομοθετικό σώμα να ζητήσει κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Μέσα στο κτίριο μπήκαν μερικές εκατοντάδες Αμερικανοεβραίοι που πραγματοπολιησαν διαμαρτυρία. Μεταξύ τους ήταν και πάνω από 20 ραβίνοι που προσεύχονταν.
Έξω από το κτίριο είχε συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος, αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Οι συγκεντρωμένοι τόνιζαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους. Ζητούν την ανακωχή σαν πρώτο βήμα «για να σταματήσει η συνεχιζόμενη γενοκτονία από τον ισραηλινό στρατό των πάνω από 2 εκατ. Παλαιστινίων στην πολιορκημένη Γάζα».

Στη διαμαρτυρία είχαν καλέσει οι οργανώσεις Jewish Voice for Peace και If Not Now που είναι υπέρ της ελεύθερης Παλαιστίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .