Δευτέρα, Οκτωβρίου 2

Είναι η Ελλάδα η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ;...ΒΙΝΤΕΟ
Αν δεν το ξέρατε, ήρθε η ώρα να το μάθετε. Η Ελλάδα είναι ΗΠΑ. Μπορεί να μην έχει καταχωρηθεί τυπικά στη λίστα ως η 51η πολιτεία, αλλά από ό,τι φαίνεται μάλλον δεν θα αργήσει.Πώς το μάθαμε; Το αποκάλυψε ο... Κρις Σπύρου, πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθηνών, πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών και πρόεδρος της Βουλής της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ.


Ο κ. Σπύρου είπε με σαφήνεια σε εκδήλωση της «Ναυτεμπορικής»: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τον Ερντογάν, η Ελλάδα είναι ΗΠΑ», και πρόσθεσε για να το εμπεδώσουμε: «Είναι η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ βάσει των συμφωνιών και βάσει των συνθηκών της σημερινής εποχής».


Μάλλον, η συμπερίληψη της Ελλάδας στο πολιτειακό σύστημα των ΗΠΑ και η αλλαγή του ελληνικού Συντάγματος περισσεύουν, μετά τη δήλωση αυτή. Αυτό που δεν έχουμε μάθει είναι ποια ήταν η αντίδραση των εκπροσώπων της ελληνική κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων στη θέση του κ. Σπύρου. Γιατί η σιωπή ξέρουμε όλοι τι σημαίνει...


Α.Κ.

https://taxalia.blogspot.com/2023/10/51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .