Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Έχει ο κόσμος τόσα προβλήματα κι αυτές ασχολούνται χαζογελώντας με το τι είπε ο ένας και η άλλη. Ποιος παρακολουθεί αυτές τις παρεΐστικες ανόητες συζητήσεις, και τι προσφέρουν στο κοινό, ψυχαγωγία, ειδήσεις, απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !

Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί η Δανάη να σχολιάζει τη Σολωμού σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει;

«Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;»

Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί η Δανάη να σχολιάζει τη Σολωμού σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει;

«Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;»

Την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Δανάης Μπάρκα και της Μαρίας Σολωμού, στην οποία ενεπλάκη κι ο Mente Fuerte, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της στον ANT1 , παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ της ηθοποιού.

«Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία Σολωμού. Αυτό θα πω εγώ. Που γενικά την πάω τη Μαρία. Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα λέει η Μαρία πάντα, ή με τον τρόπο που τα λέει.

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σαν μάνα άνω των 35 και εγώ, γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:«Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δε μπορούν να ξέρουν ακόμη τι θέλουν και πως το θέλουν… Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει; Για ποιον λόγο; Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .