Τρίτη, Οκτωβρίου 3

Δεν πήγε με άδεια χέρια στο φίλο του : Τα δώρα που έκανε ο Τσίπρας στον Ζάεφ, αν και τον κορόιδεψαν και δεν του έδωσαν το Νόμπελ Ειρήνης τρομάρα του που έδωσε το όνομα Μακεδονία

Αν και το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε είναι η Συμφωνία των Πρεσπών...

Ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποίησε στα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεχόμενος τώρα που δεν είναι πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσκληση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Ζόραν Ζάεφ.

Οι δυο άντρες έφαγαν σε εστιατόριο στη Στρούμιτσα με τον Ζάεφ να δηλώνει: «Θυμόμαστε τις κοινές μας προσπάθειες και συνεισφορές στην ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και συζητάμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η περιοχή. Με τιμά ιδιαίτερα που η φιλία Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας και η φιλία μου με τον Αλέξη περνούν σε διαρκείς και πολύτιμες αξίες»!

Βεβαίως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε να συναντήσει τον φίλο του με άδεια χέρια. Έτσι του πήγε πεσκέσι ούζο, μαστίχα Χίου και λεύκωμα για τις ελληνικές θάλασσες, μιας και ως γνωστόν ο Ζάεφ κάνει τις διακοπές του στη Χαλκιδική.

Βεβαίως και τίποτα να μην του πήγαινε ο Ζάεφ ευχαριστημένος θα ήταν, αφού το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει, του το έδωσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .