Σάββατο, Οκτωβρίου 21

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ – ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

eleysina_epanapatrismos-06

Οι Αμερικανοί λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή , όπου φαίνεται ότι το Ισραήλ θα χρειαστεί την πλήρη υποστήριξη τους, ζήτησαν περαιτέρω «ελληνικές διευκολύνσεις» και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η απάντηση χωρίς πολύ σκέψη είναι καταφατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, (μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας), τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη και για το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ, ένα πραγματικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή. Αυτό καθώς την ίδια ώρα η βάση της Σούδας φέρεται να έχει «φρακάρει» από τον συνωστισμό μεταγωγικών, κατασκοπευτικών και άλλων αεροπλάνων και στο αεροπορικό σκέλος της βάσης.

Πλέον η  κυβέρνηση Μητσοτάκη, βάζει σε σοβαρό κίνδυνο την χώρα, καθώς δεν μπορεί  να εγγυηθεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη απειλή, στο εσωτερικό. Κάτι που σνέβη ξανά πρόσφατα με την αποστολή ελληνικών όπλων στον πόλεμο της Ουκρανίας από την έκβαση του οποίου, η χώρα δεν έχει να περιμένει τίποτα.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%93%ce%99%ce%9d%ce%9f%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%a7%ce%9f%ce%a3-%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%95%ce%9d%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .