Παρασκευή, Οκτωβρίου 6

ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ Η ΕΠΟ ΚΑΛΕΙ ΑΛΗΤ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Μετά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις από κορυφαίους παλαίμαχους Ευρωπαίους διαιτητές ποδοσφαίρου παίξουν τον ρόλο των αρχόντων των αγώνων μεταξύ των μεγάλων ελληνικών ομάδων (λόγω του τοξικού κλίματος που επικρατεί) αποκλειστικές πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι υπεύθυνοι προσανατολίζονται προς τον παγκοσμίου φήμης μεξικανό διαιτητή Φερνάντο Ερνάντεζ.

Μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία πρόκειται για την διασημότερη σφυρίχτρα παγκοσμίως με αποδεδειγμένα διαπιστευτήρια (ειδικά για την ελληνική πραγματικότητα) επειδή τον Μάιο του 2023 έριξε ανάμεσα σε πολύ κόσμο μουλωχτή γονατιά σε παίχτη που διαμαρτυρόταν κι ρίχνοντάς τον στο έδαφος να πιάνει τα γεννητικά του όργανα.

Το ευτύχημα είναι ότι ο εν λόγω διαιτητής παρά την τεράστια φήμη του είναι διαθέσιμος λόγω του ότι τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της λατινοαμερικάνικης χώρας κι εκτιμάται ότι δεν θα πει όχι στην πλουσιοπάροχη πρόταση μιας εκ των πλέον υπερχρεωμένων χωρών του κόσμου.

Από την άλλη όμως εκτιμάται ότι από μόνος του θα κόβει πολλά εισιτήρια…

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας (καί κατά μείζονα λόγον δημοσιογραφίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .