Παρασκευή, Οκτωβρίου 13

Η «ανατριχιαστική» ρωσική «προφητεία» για την Μέση Ανατολή που δείχνει να επιβεβαιώνεται! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR), ο οποίος πέθανε το 2022, «προφήτευσε» το 2019 ότι το 2024 – λόγω της σύγκρουσης στην Μέση Ανατολή – κανείς δεν θα σκέφτεται πια την Ουκρανία!!!

Ο Ζιρινόφσκι το είχε «προβλέψει» αυτό στην

ρωσική τηλεόραση!

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και φυσικά στην Ελλάδα θα το δείτε μόνο από το ΕΛ, είχε πει: «Το 2024, η σύγκρουση θα ξεσπάσει στην Μέση Ανατολή και όλοι απλά θα ξεχάσουν τι εστί Ουκρανία».

Για την ώρα η αντιπαράθεση στην Μέση Ανατολή είναι σε αρχικό στάδιο και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι!!! Πάντως η Ουκρανία πράγματι έχασε για την ώρα την πρωτοκαθεδρία στην διεθνή γεωπολιτική επικαιρότητα, με τον Ζελένσκι να προσπαθεί απεγνωσμένα να την επαναφέρει

Ο Ζιρινόφσκι προέβλεψε ότι αυτά τα γεγονότα θα μπορούσαν να γίνουν προάγγελοι του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και τόνισε τον ιδιαίτερο ρόλο του Ιράν σε αυτόν: “Το Ιράν δεν είναι Βιετνάμ, Βόρεια Κορέα ή Κοσσυφοπέδιο. Τα πιο τρομερά πράγματα θα συμβούν εδώ”.

 

Δείτε το «ανατριχιαστικό» βίντεο του ΕΛ ….  βίντεο!ντοκουμέντο:

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .