Παρασκευή, Οκτωβρίου 13

Η Βάσια Τριφύλλη προσπάθησε να συγκρατηθεί: «Δεν μπορώ να το πω, είναι κομμένη αυτή η λέξη και αρχίζει από μι»

Η Βάσια Τριφύλλη έχει εκφράσει αρκετές το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πλέον στην τηλεόραση. Πιστεύει μάλιστα πως δεν την επιλέγουν για κάποιο τηλεοπτικό project λόγω της ηλικίας της. Ωστόσο η ίδια πιστεύει πως είναι η καλύτερη απ’όλες τις παρουσιάστριες.

Για την επιθυμία της να επιστρέψει στην μικρή οθόνη μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος είχε παρουσιάσει κι εκείνος ένα φεγγάρι την εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά», τονίζοντας πως δεν ήταν καλύτερος από εκείνη.

«Μου λείπει ώρες ώρες η τηλεόραση, μου λείπει ο εαυτός μου. Βλέπω ακόμα και τις διαφημίσεις. Τα κρατώ όλα από το Ραντεβού στα Τυφλά. Ακόμα και τα ρούχα μου, που μου κάνουν ακόμα. Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάντοτε και στα πιο πολλά που έχει κάνει, εκτός από το Ραντεβού στα Τυφλά γιατί νομίζω και συγγνώμη που θα το πω έτσι, ότι δεν το έκανε κανείς ποτέ καλύτερα από εμένα» ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πολλούς ηθοποιούς να έχουν ρόλο παρουσιαστή, γεγονός το οποίο δυσανασχετεί πολλούς ηθοποιούς καθώς θεωρούν πως η δουλειά τους είναι στο σανίδι. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια όμως φαίνεται πως έχει αντίθετη γνώμη.

«Δεν μπορώ να το πω, είναι κομμένη αυτή λέξη και αρχίζει από μι. Ο ηθοποιός έχει μάθει να εκτίθεται είτε στο θέατρο είτε στο ραδιόφωνο είτε όπου θες ενώπιον ξένων ανθρώπων. Εγώ δεν ξέρω να κάνω καλές συνεντεύξεις. Ξέρω όμως να ακούω. Αν μου δίνεις καλή πάσα, θα ήμουν ζώο να μην την αρπάξω και να γίνει το αλισβερίσι», τόνισε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .