Σάββατο, Οκτωβρίου 21

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προς την Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία της Χώρας .

Δυστυχώς δεν ακούγεται από κανέναν υπεύθυνο τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα μας από την ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ λογω των Λαθρομεταναστών ή Προσφύγων όπως αρέσκεται να λέγονται όλοι αυτοί που εισέρχονται στην Ελλάδα .

Δυστυχώς για εμάς αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη οι καμπάνες χτυπούν ακατάπαυστα για του Κινδύνους που διατρέχουμε από όλους αυτούς που εισέρχονται .

1. Στο 9ο φόρουμ που έγινε στην Ισπανία τονίστηκε με ιδιαίτερη έμφαση ο Τεράστιος Κίνδυνος που διατρέχει όλη η Ευρώπη από την Μουσουλμανική Αδελφότητα η οποία θέλει να έχει Ηγετικό Προφίλ στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες να προσεγγίζει την Νομοθετική Εξουσία και να πολώνει την Κοινωνία με ψεύτικο Προφίλ . Επιδιώκοντας τον Σταδιακό Εξισλαμισμό των Ευρωπαίων , προστατεύοντας την ισλαμική Ταυτότητα και την Κοινωνική αγκίστρωση μέσω της Ορθόδοξης ερμηνείας του Ισλαμ .

2. Ο Μέντορας της Εξωτερικής Πολιτικής των ΗΠΑ χτύπησε το καμπαναριό για την Γερμανία και κατ’ επέκταση της Ευρώπης Λέγοντας ” ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ “

3. Κύριοι της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας αν δεν λάβετε μέτρα από χθες και όχι από σήμερα εμείς σαν χώρα θα είμαστε οι πρώτοι που θα υποστούμε στο πετσί μας τα δεινά από όλους αυτούς . Δεν μπορεί να έρχονται κατά εκατοντάδες καθημερινά και εμείς να λέμε ότι θα φτάσουν στον αριθμό των 300.000 χιλ. στην πατρίδα μας . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΑΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ?

Επίσης πως θα αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο εξ ανατολών έχοντας προτεραιότητα την ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ των Νησιών στο ονομα της τάχα μου συμφιλίωσης με τον Σουλτάνο ? Δεν βλέπετε και δεν ακούτε ότι Ο Αγαπητός σας Σουλτάνος όχι μόνο δεν κάνει πίσω στις απόψεις του , αλλά προχωρά κάθε ημέρα και σε Καινούργιες απαιτήσεις ? Δεν βλέπετε και δεν ακούτε τις απόψεις του για το Ισραήλ ? Έχετε την εντύπωση ότι σε εμάς θα συμπεριφερθεί καλύτερα ? ή έχετε την εντύπωση προκειμένου να την κρατήσουν στο μαντρί της δύσης δεν θα θυσιάσουν τον Ελληνισμό και την χώρα μας σαν ιφιγένεια οι τάχα μου φίλοι μας της Δύσης ?

Μία σοφή Παροιμία ξέρετε τι μας λέει
” ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΓΥΡΕΥΕΙΣ “

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .