Τετάρτη, Οκτωβρίου 11

Δριμεία επίθεση στον Μητσοτάκη από τον Βελόπουλο!Εκτός τόπου και χρόνου ο πρωθυπουργός – Μην χρησιμοποιήσει την Χαμάς για να φέρει μετανάστες!

velopoulos-1

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης η Ελληνική Λύση, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «εκτός τόπου και χρόνου»

«Ο πρωθυπουργός που εδώ και 5 χρόνια έχει βυθίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στην ανασφάλεια, βρήκε την “λύση”: Υποχρεώνει τους Έλληνες να καταφύγουν στην ιδιωτική ασφάλιση!

Επιπλέον, ο εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός, αποκάλυψε ότι έχουμε πλέον 57% ρεύμα από ΑΠΕ και θέλει να γεμίσει την χώρα με 24.000 ανεμογεννήτριες, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες πληρώνουν πανάκριβα το ρεύμα από τις ΑΠΕ του κ. Μητσοτάκη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Παρά τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, ο κύριος Μητσοτάκης προκαλώντας το πανελλήνιο, ισχυρίστηκε ότι θα φέρει και άλλους μετανάστες ως εργάτες. Ελπίζουμε μόνο να μην χρησιμοποιήσει την Χαμάς ως γραφείο ευρέσεως εργασίας» συνεχίζει η Ελληνική Λύση.

«Η μόνη μας ελπίδα είναι η δήλωση του ότι θα χρησιμοποιήσει στο Μέγαρο Μαξίμου την “τεχνητή νοημοσύνη” αφού η παρούσα “κυβερνητική νοημοσύνη” έχει οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή!» καταλήγει η ανακοίνωση.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .