Παρασκευή, Οκτωβρίου 13

Εξέλιξη – σοκ στον ΣυΡιζΑ: Η αποχώρηση που ανατρέπει το σκηνικό Οβίδα στο πολιτικό σκηνικό

 Οβίδα στο πολιτικό σκηνικό

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μόνο ως «οβιδιακή εξέλιξη» μπορεί να χαρακτηριστεί η διαφαινόμενη αποχώρηση του Νίκου Μπίστη από τον ΣυΡιζΑ, ο οποίος διαμαρτύρεται για την πολιτική στροφή του Στέφανου Κασσελάκη έξω από τις αρχές και τις

αξίες της αριστεράς.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό όπως το γνωρίζουμε. Διότι ο Νίκος Μπίστης αποτελεί όντως μία οβίδα της πολιτικής. Εκτοξεύεται από τον έναν πολιτικό χώρο στον άλλο, και όπου πέφτει, ακολουθεί η απόλυτη καταστροφή.

Ενδεικτικά, το 2003, προσγειώθηκε από το πουθενά στην κυβέρνηση Σημίτη, και ακολούθησε η συντριβή τόσο του Σημίτη, όσο και της τότε κυβέρνησης.

Έπειτα, προσγειώθηκε πάλι από το πουθενά στον ΣυΡιζΑ. Τα αποτελέσματα τα ζήσαμε στις τρεις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις: Η απόλυτη συντριβή.

Έτσι, η αποχώρηση του πρώην υφυπουργού εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη από τον ΣυΡιζΑ, μπορεί να οδηγήσει τον Στέφανο Κασσελάκη ακόμα και σε πολιτικό θρίαμβο, εκεί που όλοι τον θεωρούν τελειωμένο.

Υπάρχει μάλιστα και το σχετικό ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Βουλής. Εκεί όπου ο ένας βουλευτής αγγίζει τον άλλο, λέγοντας «πάνω σου ο Μπίστης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .