Κυριακή, Οκτωβρίου 15

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Αυτοί είναι οι βολεμένοι και οι βολεψάκηδες που καταστρέφουν την Ελλάδα!

Του Κώστα Πρώιμου

Δεν «ψήνεται» ο Έλληνας πολίτης να πάει να ψηφίσει. Θα επιβεβαιωθεί περίτρανα τούτο και την προσεχή Κυριακή στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Γιατί να τους ψηφίσω; Όλοι ίδιοι είναι». Αυτή είναι η επικρατέστερη

δικαιολογία που χρησιμοποιεί ο διπλανός μας κυρίως για να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Και εμείς κύριε τάδε μας, όλοι ίδιοι είμαστε. Μικρές οι διαφορές στη νοοτροπία μας. Χωριζόμαστε σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Τους «βολεψάκηδες» και τους «βολεμένους» και θα το αποσαφηνίσω ευθύς αμέσως: Οι «βολεψάκηδες» δεν έχουν αξιακό χάρτη, κίνητρα ώστε να πολεμήσουν για ένα καλύτερο και πιο αξιοπρεπές «αύριο».

Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον του τόπου τους, για τα δικαιώματά τους, δεν έχουν όνειρα και εκμεταλλεύονται ακόμη και την οικογένειά τους για να μην ξεβολευτούν καθώς «βολεύονται» εις βάρος της.

Αυτούς αδρανοποίησε ευκόλως και απολύτως πλέον πολιτικά ο Κυριάκος. Κουπόνι για διακοπές, κουπόνι νεότητας, κουπόνι σίτισης, κουπόνι γκόμενας, κουπόνι πλημμύρας,  βενζίνης, ρεύματος.

Διαβάστε την συνέχεια στο ANTINEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .