Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

ΤΙ ΕΙΠΕ! ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ με τον Μπέο μόλις ξαναβγήκε δήμαρχος...

Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώ...


Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώντας σε ένα  παραλήρημα μπροστά σε ένα κοινό που τον αποθέωσε για τις δηλώσεις του.



Ο Αχιλλέας Μπέος επανεξελέγεται με ποσοστό κοντά στο 57% σε συμμετοχή που ξεπέρασε οριακά το 54% στον Δήμο του, και με τον αντίπαλό του Νικόλαο Παπαπέτρο να φτάνει στο 37%. Στην  “πανηγυρική” λοιπόν ομιλία του προς τους ψηφοφόρους που τον επέλεξαν για να συνεχίσει τη δημαρχία του, έμεινε πιστός στο “στίγμα” του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “δεν θα παράγουμε π@@@ς όπως ο Κασσελάκης”. “Εγώ δεν έχω κάποιο πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι, κατέστρεψαν τη χώρα”, είπε ακόμη ο κ. Μπέος .

Εν συνεχεία, επιτέθηκε σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ, λέγοντας ότι “αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη” , αναφέροντας “τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε πο@στηδες;”.
Απαντώντας στα παραπάνω, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε, αναφέροντας πως αναμένει εισαγγελική παρέμβαση για όσα ακούστηκαν: “Για τα σχόλια του κ. Μπέου δεν έχω πολλά να πω, απλά θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της”.

 http://www.press-gr.com/2023/10/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .