Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

ΤΙ ΕΙΠΕ! ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ με τον Μπέο μόλις ξαναβγήκε δήμαρχος...

Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώ...


Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώντας σε ένα  παραλήρημα μπροστά σε ένα κοινό που τον αποθέωσε για τις δηλώσεις του.Ο Αχιλλέας Μπέος επανεξελέγεται με ποσοστό κοντά στο 57% σε συμμετοχή που ξεπέρασε οριακά το 54% στον Δήμο του, και με τον αντίπαλό του Νικόλαο Παπαπέτρο να φτάνει στο 37%. Στην  “πανηγυρική” λοιπόν ομιλία του προς τους ψηφοφόρους που τον επέλεξαν για να συνεχίσει τη δημαρχία του, έμεινε πιστός στο “στίγμα” του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “δεν θα παράγουμε π@@@ς όπως ο Κασσελάκης”. “Εγώ δεν έχω κάποιο πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι, κατέστρεψαν τη χώρα”, είπε ακόμη ο κ. Μπέος .

Εν συνεχεία, επιτέθηκε σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ, λέγοντας ότι “αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη” , αναφέροντας “τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε πο@στηδες;”.
Απαντώντας στα παραπάνω, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε, αναφέροντας πως αναμένει εισαγγελική παρέμβαση για όσα ακούστηκαν: “Για τα σχόλια του κ. Μπέου δεν έχω πολλά να πω, απλά θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της”.

 http://www.press-gr.com/2023/10/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .