Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ – ΑΝ ΤΟ ΙΣΤΡΑΗΛ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΑΛΛΙΩΣ!

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΓΜΕΝΟ ΛΑΟ;

netanyahou-

Με εδάφια από την Τορά ο Νετανιάχου επιχειρεί να δκαιολογήσει τη γενοκτονία. Ο Νετανιάχου κηρύσσει εισβολή: «Πρέπει να θυμάστε τι σας έχει κάνει ο Αμαλήκ, λέει η Αγία Γραφή μας». Παραλληλίζει τη μάχη κατά Παλαιστινίων με βιβλική μάχη Εβραίων κατά Αμαληκιτών

όταν ο Σαούλ νίκησε τους Αμαληκίτες, αιχμαλώτισε τον Αγάγ, βασιλιά των Αμαληκιτών, και κατέσφαξε όλο τον πληθυσμό της περιοχής, όπως τους είχε πει ο Θεός.

Επομένως πάει για γενοκτονία σε θρησκευτικό μοτίβο. Η π.Χ θρησκεία του η Αντίχριστη θρησκεία του που αποκήρυξε το Χριστό του υπαγορεύει όπως αυτός το νομίζει γενοκτονία ενός λαού. Δυτικοευρωπαίοι και Αμερικανοί μπήκαν στο θρησκευτικό τριπ του και τον ενισχύουν. Δεν είναι πόλεμος του Ισραήλ κατά Γάζας είναι πόλεμος παλιού Ισραήλ κατά ανθρωπότητα που αρχίζει από τη Γάζα.. Αν περάσουν από τη Γάζα όλη οικουμένη θα μετατραπεί σε Γάζα αλλιώς. Ηλεκτρονική ψηφιακή φυλακή καραντίνες χωρίς επικοινωνίες και ίντερνετ όπως Γάζα check point στρατιωτικός νόμος απαγορεύσεις εκβιασμοί ….κ.α χωρίς νερό τροφή ρεύμα επικοινωνίες καύσιμο για όσους διαφοροποιούνται κι αντιστέκονται.. Γάζα

ο Σαμουήλ προς Σαούλ Α Βασ. 15,3 καὶ νῦν πορεύου καὶ πατάξεις τὸν Ἀμαλὴκ καὶ Ἱερὶμ καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ περιποιήσῃ ἐξ αὐτοῦ καὶ ἐξολοθρεύσεις αὐτὸν καὶ ἀναθεματιεῖς αὐτὸν καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ φείσῃ ἀπ᾿ αὐτοῦ καὶ ἀποκτενεῖς ἀπὸ ἀνδρὸς καὶ ἕως γυναικὸς καὶ ἀπὸ νηπίου ἕως θηλάζοντος καὶ ἀπὸ μόσχου ἕως προβάτου καὶ ἀπὸ καμήλου ἕως ὄνου.

Αμαυρώνει τη Βίβλο δεν μπορείς να εφαρμόσεις το π.Χ στο μ.Χ… Η Π.Δ μόνο μέσω της Κ.Δ μπορεί να εξηγηθεί σήμερα. Αν την τελευταία την παρακάμψεις έχεις χάσει 2000 χρόνια πολιτισμού και πνευματικής προόδου. Οι Ιουδαιστές έχουν πρόβλημα είναι βυθισμένοι στις σοβινιστικές εθνοφυλετικές τοπικιστικές διενέξεις και βιβλικές μάχες που λύνονται με αιματοχυσία…μια εθνική θρησκεία ή μια εθνικιστική θρησκεία εκεί καταλήγει.. Επιχειρούν ν΄αναβιώσουν την εποχή χωρίς να είναι Μωυσήδες χωρίς να συντρέχει λόγος και χωρίς ποτέ μια τέτοια προσομοίωση να έχει λογική σε άλλο πολιτισμικό και ιστορικό πλαίσιο…. Είναι σέκτα…θρησκευτική παράνοια..

Η δεύτερη φάση του πολέμου έχει ξεκινήσει λέει ο Νετανιάχου…

“Αυτός είναι ο δεύτερος απελευθερωτικός μας πόλεμος. Θα τον πολεμήσουμε. Θα είναι η νίκη του καλού ενάντια στο κακό, του φωτός πάνω στο σκοτάδι.”

Και πάλι κάνει το Δημιουργό του κόσμου και διαχωρίζει το φως από το σκοτάδι…..

Αυτό θα λέει κι ο Αντίχριστος εγώ είμαι το φως αυτό έλεγε κι ο Εωσφόρος εγώ είμαι το φως.. κάψα με το φως καψούρα με το φως ο αιματοβαμμένος…ο αντίχριστος θα είναι καρικατούρα του Χριστού. όπως ο Χριστός έλεγε εγώ ειμί το Φως του κόσμου έτσι θα λέει κι αυτός θα είναι ένας μίμος ένας απατεώνας ψευδοθαυματοποιός..πνευματικό βραχυκύκλωμα το καψε….εντελώς

Είναι ένα ακόμη crash test για Αντίχριστο.

Οι αρχές και εξουσίες της οικουμένης πολιτικές εκκλησιαστικές θρησκευτικές ευθυγραμμίζονται πλήρως με τη γραμμή Νετανιάχου σε ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα που όμως πρόκειται για εξόφθαλμη γενοκτονία ενός λαού. Αύριο η ίδια δύναμη που θα φέρει το ”Μεσσία” της φανταστείτε πόση μεγαλύτερη παγκόσμια πειθαρχία θ΄απαιτήσει και πόσες προσοχές και παρουσιάστε έχει να δει ο Αντίχριστος από πολιτικούς εκκλησιαστικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους. όταν ακολουθείς τυφλά τους λοχίες θ΄ακολουθήσεις πολύ πιο πειθήνια τον στρατηγό…

H διεθνής κοινότητα εφαρμόζει κατά γράμμα την εσχατολογική ατζέντα των Εβραίων..

Πηγή: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .