Πέμπτη, Οκτωβρίου 19

Παμε σε παγκοσμιες ανακαταταξεις και περιπετειες!!!!Παρέμβαση Β.Πούτιν για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Δεν θα σταματήσουν οι πόλεμοι χωρίς την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε παρέμβασή του σημερα τόνισε ότι ο μοναδικός τρόπος για να επιλυθεί η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνης είναι με τη δημιουργία ενός... ανεξαρτήτου παλαιστινιακού κράτους.

«Και αυτή η [ρωσική] θέση είναι γνωστή τόσο στην ισραηλινή πλευρά όσο και στους φίλους μας στην Παλαιστίνη. Πάντα υποστηρίζαμε την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, έχοντας κατά νου πρώτα απ’ όλα τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους», δήλωσε ο Πούτιν στη συνεδρίαση της ολομέλειας της ρωσικής ενεργειακής εβδομάδας.


Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ είναι «τρομερό», καθώς κάλεσε και τις δύο πλευρές να ελαχιστοποιήσουν τους θανάτους αμάχων.


Μιλώντας σε συνέδριο στη Μόσχα, σύμφωνα με το BBC, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε, επίσης, τις ΗΠΑ ότι υποδαυλίζουν την ένταση.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ΗΠΑ φέρνουν ομάδες αεροπλανοφόρων [στην περιοχή]», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Πρόεδρος, αναφερόμενος στην αποστολή επιπλέον στρατιωτικής βοήθειας από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .