Δευτέρα, Οκτωβρίου 30

''Καθεστώς Μητσοτάκη'': Υποστήριξη σε γενοκτονία, εγκλήματα πολέμου

H Eλλάδα έμπλεξε και έμπλεξε άσχημα...

Ο γόνος της ''οικογένειας διαχρονικών αρπακτικών-απατεώνων'', ως κρυφοακροδεξιός, υποστηρίζει απόλυτα Νετανιάχου και Ισραήλ, άσχετα αν κάνει λόγο και γιά ''προστασία άμαχων'', αφού όλοι γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, ότι, συστηματικά το Ισραήλ σκοτώνει άμαχους Παλαιστίνιους. 'Ετσι, έχει συμμετοχή στο έγκλημα, εις βάρος άμαχων, με γενοκτονία και διάπραξη

εγκλημάτων πολέμου (εις βάρος άμαχων και ειδικά παιδιών, γυναικών).

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διασύρει την πατρίδα μας, ως υποτακτικός, δουλοπρεπής, σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Φανατικά υπέρ Ζελένσκι / ναζιστών ΑΖΟΦ και τώρα του ακροδεξιού Νετανιάχου. Ειδικά η ταύτισή του με το Ισραήλ είναι εντυπωσιακή. 'Ενδειξη ότι είναι αποδεκτές -άτυπα- και οι φρικαλεότητες του Ισραήλ, κατά αμάχων.

Στην επίσκεψή του στο Ισραήλ (23 Οκτ. '23), ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης «έκφρασε τον αποτροπιασμό και την οδύνη του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της ''Χαμάς'' εναντίον του Ισραήλ» στον Νετανιάχου και τόνισε: «Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μας, στη βοήθειά μας». Γιά τα δικαιώματα των Παλαιστίνιων, που συστηματικά εξοντώνονται και χάνουν την γη τους, ούτε λέξη!!!

'Οταν ένας πρωθυπουργός έχει κάνει ''καθεστώς'' με ελεγχόμενη την εξευτελισμένη ''ελληνική δικαιοσύνη'', έχει εξαγοράσει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ γιά να παραπληροφορούν και να προβαλουν την γύμνια του, με αποτέλεσμα να έχουν εξευτελιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει έλεγχο από Βουλή, κόμματα, ''δικαιοσύνη'' γιά τις χοντρές οικογενειακές ''μίζες'', τα ''πόθεν αίσχος'' και έχει μπροστάρηδες τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη και τους γραφιάδες σαν τον ακροδεξιό Σάκη Μουμτζή (εμμετικά υπέρμαχο Ισραήλ σε Καθημερινή, Liberal), είναι ''δημοκράτης-φιλελεύθερος - προοδευτικός'' ή κρυφοακροδεξιός, αλαζόνας και ''καθεστώς'';;;

Στο μεταξύ, το δικαίωμα σε... αυτοάμυνα του Ισραήλ μετατράπηκε σε κτηνωδία, εθνοκάθαρση, υποστηριζόμενη και από τον πρωθυπουργό Ελλάδας... «Ξεκινήσαμε να χτυπάμε τη Χαμάς. Αυτό που θα κάνουμε στους εχθρούς μας τις επόμενες ημέρες θα αντηχεί για γενεές»... «Επιβάλλουμε την πλήρη πολιορκία της Γάζας. Δεν θα υπάρχει ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τροφή ούτε νερό ούτε καύσιμα. Όλα είναι σφραγισμένα. Πολεμάμε ανθρώπινα κτήνη και θα φερθούμε ανάλογα». Δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού 'Αμυνας του Ισραήλ, αντίστοιχα.

Σημ.: Ο ακροδεξιός υπουργός Αδ. Γεωργιάδης, είναι τώρα υπέρμαχος του Ισραήλ, ενώ μέχρι πρν 8 χρόνια το έβριζε χυδαία, μαζι με Πλεύρη και Βορίδη.

''Κ'' - 23 Οκτ. '23

 https://www.kalami.us/2023/ellada/hellas-gaza-genocide.html

Aν θέλετε να ενισχύσετε τo ανεξάρτητo-αδέσμευτo ''ΚΑΛΑΜΙ'', κάνετε μία χορηγία μέσω paypal

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή: kalami.us
''KALAMI.us'' is committed to publishing a diversity of letters to the editor. We'd like to hear what you think about this or any of our articles. Our email: kalami@kalami.net

kalami.us does not collect any information about your identity in order to use our Digital Properties such as our website or mobile apps. We don't collect your Name, Address, Email Address, or any other contact information.

ΚΑΛΑΜΙ... Γιά να προβάλλονται τα καλά και να σατιρίζονται τα υπόλοιπα, των ''επώνυμων'', όσων ''καβάλησαν καλάμι''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .