Παρασκευή, Οκτωβρίου 27

Όρμπαν: Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ειρήνη, γι’ αυτό κρατάμε ανοιχτούς όλους τους διαύλους επικοινωνίας με τους Ρώσους

Όσον αφορά στη Μέση Ανατολή, ο Βίκτορ Όρμπαν υπογράμμισε ότι «από ευρωπαϊκή άποψη και από ουγγρική άποψη, υπάρχουν δύο χώρες στην περιοχή, στο νότιο τμήμα της Μεσογείου, το Ισραήλ και η Αίγυπτος. Εάν κάποια από αυτές γίνει ασταθής , οι μεταναστευτικές ροές από αυτή την κατεύθυνση θα έρθουν αμέσως στην Ευρώπη»....

Για «στρατηγική ειρήνης» από την πλευρά της Ουγγαρίας έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της χώρας, Βίκτορ Όρμπαν προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής και ερωτηθείς για τη σχέση της Βουδαπέστης με την Μόσχα.

«Έχουμε στρατηγική ειρήνης και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ειρήνη. Γι’ αυτό κρατάμε ανοιχτούς όλους τους διαύλους επικοινωνίας με τους Ρώσους αλλιώς δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για ειρήνη» ανέφερε προσθέτοντας ότι «πρόκειται για στρατηγική. Είμαστε υπερήφανοι που το κάνουμε. Είμαστε οι μόνοι που μιλάμε εκ μέρους και υπέρ της ειρήνης η οποία είναι προς το συμφέρον όλων στην Ευρώπη».


Όσον αφορά στη Μέση Ανατολή, ο Βίκτορ Όρμπαν υπογράμμισε ότι «από ευρωπαϊκή άποψη και από ουγγρική άποψη, υπάρχουν δύο χώρες στην περιοχή, στο νότιο τμήμα της Μεσογείου, το Ισραήλ και η Αίγυπτος. Εάν κάποια από αυτές γίνει ασταθής , οι μεταναστευτικές ροές από αυτή την κατεύθυνση θα έρθουν αμέσως στην Ευρώπη».

«Πρέπει λοιπόν να σταθεροποιήσουμε αυτές τις χώρες και αυτή την περιοχή. Η σταθερότητα είναι προς το συμφέρον των Ευρωπαίων» συμπλήρωσε.

.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .