Παρασκευή, Οκτωβρίου 6

Ο Μπακογιάννης τι έχει να μας πει γι αυτό;---Μάσα-Ξάπλα και ραχάτι, ΝΤΡΟΠΗ!

Τι προσφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου Αθηναίων στον ελληνικό λαό, ενημέρωση, ψυχαγωγία; ΤΙΠΟΤΑ! Γιατί δεν τον κλείνουν ; Κοπρίτες που έπιασαν θέσεις με γνωριμίες πηγαίνουν για τέσσερις ώρες και πληρώνονται πάνω από χίλια ευρώ κάθε μήνα.

Διοικητικοί, γραμματείς, πόσες ώρες εργάζονται ; Υπάλληλοι πάνε στις 12 μ.μ. και φεύγουν στις 4μ.μ !  Πολύ δουλεύουν, κόβονται να κάθονται και να εισπράττουν. Κάθονται και τους πληρώνει ο φτωχός ελληνικός λαός, γι αυτό το γεγονός κανείς δεν λέει τίποτα, ας είναι καλά τα κοροϊδα που πληρώνουν. Τι διαφημίσεις έχει ο 9.84; ΤΙΠΟΤΑ. Κόβουν κάθε χρόνο ένα μεγάλο κονδύλι από τον προϋπολογισμό για αυτούς τους κοπρίτες, ενώ ο κόσμος πεινά και οι χαμηλοσυνταξιούχοι φυτοζωούν και  προσπαθούν να ζήσουν με 400 ευρώ σύνταξη τον μήνα. Να μας πουν τι έσοδα έχει ο σταθμός και τι έξοδα, αλλά δεν τους συμφέρει να βγουν αλήθειες, γιατί θα τους εξευτελίσουν.Και τι θέλουν τόσους υπαλλήλους, τι ακριβώς προσφέρουν; Μάσα-Ξάπλα και ραχάτι, ΝΤΡΟΠΗ!

Ο Μπακογιάννης τι έχει να μας πει γι αυτό;

Μ.Τ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .