Σάββατο, Οκτωβρίου 28

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ! ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ το σπίτι του Ψυχάρη στο Ψυχικό...

Με το ποσό λίγο κάτω των 2 εκατ. ευρώ πουλήθηκε το σπίτι του Π.Ψυχάρη στο Ψυχικό. Όπως έγινε γνωστό η τιμή εκκίνησης του ακινήτου ήταν 1,56 ...

Με το ποσό λίγο κάτω των 2 εκατ. ευρώ πουλήθηκε το σπίτι του Π.Ψυχάρη στο Ψυχικό.
Όπως έγινε γνωστό η τιμή εκκίνησης του ακινήτου ήταν 1,56 εκατ. ευρώ και τελικά μετά από τρεις ώρες «κλείδωσε» η τιμή στα 1,95 εκατ. ευρώ.
Οι πλειστηριασμοί για το ακίνητο του Ψυχικού ξεκίνησαν από το 2019 και η τιμή εκκίνησης μέχρι σήμερα είχε φτάσει και τα 2,4 εκατ. ευρώ.
Το σπίτι στο Ψυχικό
Το σπίτι στο Ψυχικό είναι 543,95 τ.μ., με εξώστες εμβαδού 208,30 τ.μ., η οποία αποτελείται από ενιαίο υπόγειο (playroom) εμβαδού 99,14 τ.μ. στη στάθμη 3, ενιαίο υπόγειο εμβαδού 157,28 τ.μ. στη στάθμη 4, ενιαίο ισόγειο εμβαδού 141,28 τ.μ. στη στάθμη 5 και ενιαίο πρώτο όροφο εμβαδού 139,95 τ.μ. στη στάθμη 6, και έχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος οικοπέδου 307,47 τ.μ., που αποτελεί τον περιβάλλοντα χώρο της, ενώ εξυπηρετείται λειτουργικά από τέσσερις θέσεις στάθμευσης του υπογείου.
Σημειώνεται ότι εκτός από το σπίτι του στο Ψυχικό, σε πλειστηριασμό έχει βγει και ένα δεύτερο ακίνητο το Παν. Ψυχάρη στην Αράχωβα, με τιμή πρώτης προσφοράς στο 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν είχε βρεθεί ακόμη ενδιαφερόμενος.

 http://www.press-gr.com/2023/10/blog-post_106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .