Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

ΠΡΕΖΑ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΟΠΛΑ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΑΘΗΝΑ

Η πρέζα καλά κρατεί στην Αθήνα του Μπακογιάννη. Ακολουθεί η καταγγελία αναγνώστη μας αλλά και αποκλειστικές φωτογραφίες από το κολαστήριο του κέντρου των Αθηνών. Μαυρίστε τους εγκληματίες στις εκλογές.

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι τα τελευταία 3 χρόνια επαγγελματίες και κάτοικοι του Μεταξουργείου είμαστε στο έλεος των τοξικομανών (Αφγανών, ιρακινών, τούρκων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε )και των ληστών που έχουν μετατρέψει το Μεταξουργείο σε ένα νέο Εφετείο, αν και μπορώ να πω ότι εφετείο μπροστά σε αυτό είναι παιδική χαρά, επιθέσεις και διαρρήξεις από τους τοξικομανείς είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν έχει μείνει μαγαζί και σπίτι που να μην έχει πάθει ζημιά, ξηλώνουν ότι υπάρχει, από πόμολα μέχρι χαλκοσωλήνες τις οποίες πουλάνε στους Μπαγκλαντές στα σκραπ που έχουν φυτρώσει τέτοιες μάντρες σε όλο το κέντρο χωρίς να τους έχει ελέγξει κάνεις, η κατάσταση είναι κόλαση μετά το απόγευμα καθώς όλοι αυτοί κάνουν επιδρομές σε ότι κτίριο βρουν για τους λογούς που προανέφερα, η αστυνομία είναι ανύπαρκτη, το ίδιο και ο δήμος, από το εθνικό θέατρο έως την πλατεία Αηδή και μέχρι τον σταθμό Λαρίσης και Βάθη τα στενά είναι γεμάτα τοξικομανείς, με τον μεγαλύτερο πυρήνα να είναι πίσω από τον ΟΣΕ, έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι, καθώς μεγάλος αριθμός τουριστών αναγκάζετε να περάσει μέσα από το γκέτο της Ζήνωνος για να πάει στα αξιοθέατα, δυστυχώς το κράτος είναι ανύπαρκτο, δήμαρχος με πρώτο και καλύτερο το κύριο υπουργό προστασίας του πολίτη, ένα πράγμα θα πω, είναι θέμα χρόνου να έχουμε έναν νέο Καντάρη, και αν γίνει τότε αλίμονο τους».

Γεια σου ντορογιέ με την Αθήνα σου!

 

ΑΘΗΝΑ 2

ΑΘΗΝΑ 4

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .