Τρίτη, Οκτωβρίου 24

ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ! Αυξημένα τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο «αόρατων» τζιχαντιστών στη χώρα

TYJNHG

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές της χώρας και συγκεκριμένα οι μυστικές υπηρεσίες και η Ελληνική Αστυνομία λόγω των απειλών για τρομοκρατικά χτυπήματα στη Δύση με αφορμή τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή.

Ένας από τους ευάλωτους στόχους είναι και οι εκκλησίες και γενικότερα οι θρησκευτικοί χώροι με τις Αρχές να παίρνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ειδικότερα μετά το περιστατικό στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στο πρόγραμμα προστασίας συμμετέχει η Μητρόπολη από την περιοχή της Ηπείρου και εβραϊκές κοινότητες του εξωτερικού σε περίπτωση εισβολής ενόπλου.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει τοποθέτηση καμερών και ασκήσεις με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ., του ΕΚΑΒ και άλλων φορέων.

Συνεχίζονται παράλληλα οι έλεγχοι στα σύνορα και επαναξιολογούνται τα εγχειρίδια εντοπισμού Ισλαμιστών.

Στα κριτήρια εξετάζονται τι δρομολόγιο ακολούθησαν οι εξτρεμιστές, άραγε προσπάθησαν να παραπλανήσουν ή έχουν στα κινητά τους σκηνές πολέμου ή ύποπτα λογισμικά για να διαγράψουν τα ίχνη τους.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να διαπιστωθεί αν υπάρξει κάποιο σχέδιο εισόδου στη χώρα μας ατόμων τα οποία μπορεί να προχωρήσουν σε κάποιες ενέργειες σε ελληνικό και ευρωπαϊκό έδαφος.

Μάλιστα εξετάζονται τα μάτια τους για να διαπιστωθεί εάν έχουν σημάδια από σκόπευτρο, δηλαδή αν είχαν χρησιμοποιήσει σε κοντινό διάστημα όπλο.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .