Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

Αποκλειστικό! Τι συμβαίνει στο Ισραήλ; Οι κινήσεις των σκιών πίσω από τον πόλεμο! Η Ελλάδα, θα είναι η επόμενη στην Ισλαμική τροφική αλυσίδα;


Μας ενδιαφέρει η επίθεση του ψευτο – παλαιστινιακού «έθνους» στον πόλεμο κατά του Ισραήλ; Οι Παλαιστίνιοι, με τη βοήθεια της διεθνούς άκρας Αριστεράς, χαρακτηρίστηκαν ως Παλαιστινιακό ψευδοέθνος, κατά τον ίδιο τρόπο που οι Σκοπιανοί, αυτο – χαρακτηρίστηκαν ως «Μακεδόνες». Ναι, λοιπόν, μας ενδιαφέρει, διότι στην Ισλαμική τροφική αλυσίδα,

είμαστε οι επόμενοι μετά τους Ισραηλινούς!!! Με 2.500.000 Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στη χώρα, ναι, μας ενδιαφέρει τι κάνουν η Χαμάς, η Χεζμπολάχ και ο Ισλαμιστής Ερντογάν στη γειτονιά μας. Όλα. είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Για να μάθουμε εμείς, αλλά και εσείς, τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στο Ισραήλ, απευθυνθήκαμε στον κατ’έξοχήν ειδικό στην περιοχή και στενό φίλο και συνεργάτη του The Flag Report

Να, τι μας είπε για τον πόλεμο που δέχεται το Ισραήλ, ως πρώτη εικόνα. Πληροφορίες χρήσιμες για την ενημέρωση του ελληνικού λαού, αλλά και για δημοσιογράφους, αναλυτές και πολιτικό προσωπικό, αποκλειστικά από το The Flag Report και τον Πίνχας Ινμπάρι!

«Η Χαμάς αιφνιδίασε το Ισραήλ στο Σουκότ και πριν μάθουμε την πλήρη σοβαρότητα της έκπληξης, μπορούμε ήδη να κάνουμε κάποιες βασικές παρατηρήσεις. Οι κανόνες του παιχνιδιού με τη Χαμάς έχουν σπάσει ολόκληρο το σύστημα ελέγχων και ισορροπιών απέναντι στη Χαμάς, που κρατούσε τις σχέσεις του Ισραήλ με τη Χαμάς έχει σπάσει, και βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, και τώρα – στο στάδιο της απόφασης.  

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτός που μίλησε εκ μέρους της Χαμάς στη Γάζα ήταν ο Μοχάμεντ Ντέιφ, ο άνθρωπος του Ιράν στη Λωρίδα της Γάζας, και αμέσως μαζί του ήρθε ο Σαλέχ αλ-Αρούρι από το Λίβανο, ο άνθρωπος που ηγείται της συμμαχίας της Χαμάς με την Ισλαμική Τζιχάντ στη Τζενίν, ο οποίος αποφάσισε ότι η Δυτική Όχθη είναι το κέντρο βάρους της εκστρατείας. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε ακούσει τον Yahya Sinwar, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ο ηγέτης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, και μέχρι να ακούσουμε τη φωνή του, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι θα συνέδεε τη Γάζα με τον άξονα Αιγύπτου-Σαουδικής Αραβίας, έχει στην πραγματικότητα εκδιωχθεί.
Ακόμη και αν αργότερα αποδειχθεί ότι δεν ήταν αυτός που προανήγγειλε την επιχείρηση, αλλά ο Ντέιφ και ο Αρούρι, αυτό έχει σημασία για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Χαμάς.

Ο Μοχάμεντ Ντέιφ κάλεσε επίσης τους Ισραηλινούς Άραβες να ξεσηκωθούν, και αυτή είναι η δοκιμασία τους. Με βάση τις πρώτες ώρες, δεν φαίνεται ότι οι Ισραηλινοί Άραβες θα συμμετάσχουν, αλλά θα περιμένουμε με την ελπίδα ότι δεν θα λάβουν εντολές από τον Ιρανό αντιπρόσωπο στη Γάζα.

Εκ πρώτης όψεως, αυτό μοιάζει με μια ιρανική επιχείρηση, μια συνέχεια της οργάνωσης της Τζενίν, ίσως το δίκτυο της Τζενίν να μην είναι σε θέση να επεκταθεί σε ολόκληρη τη Δυτική Όχθη, και η έκκληση του Ντέιφ προς τη Δυτική Όχθη να συμμετάσχει στον αγώνα, και προς τους Ισραηλινούς Άραβες, δείχνει ότι υπάρχει επίσης μια προσπάθεια εδώ να βοηθηθεί ο Αρούρι να πάρει τη θέση του ως ηγέτης της Δυτικής Όχθης.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, το Ισραήλ παρέχει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα στη Γάζα, και έχει έρθει η ώρα να σταματήσει αυτό. Αν θέλουμε να τερματίσουμε το έπος της Χαμάς στη Γάζα, έχει έρθει η ώρα να καταλήξουμε σε μια απόφαση, και δεν χρειάζεται να χυθεί αίμα αν έχουμε άλλα εργαλεία απόφασης.  

Η Σαουδική Αραβία και ο Περσικός Κόλπος μας στηρίζουν. Αναγνωρίζουν στην επίθεση εναντίον μας τις επιθέσεις που έχουν υποστεί από την Υεμένη από το ίδιο το Ιράν. Αυτή είναι η δική μας δοκιμασία και γι’ αυτούς.

Η Χαμάς, έκανε στρατηγικό λάθος. Τώρα, το Ισραήλ, πρέπει να τους τελειώσει».

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/apokleistiko-ti-symvainei-sto-israil-oi-kiniseis-ton-skion-piso-apo-ton-polemo-i-ellada-tha-einai-i-epomeni-stin-islamiki-trofiki-alysida/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .