Κυριακή, Οκτωβρίου 22

«Θα πεινάσουμε ρε!»: Κραυγή αγωνίας γαλάζιων βουλευτών στο Μαξίμου


Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο όσοι κατηγορούνται για εσωκομματικό σαμποτάζ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς όμως ο Κυριάκος μας να ενδιαφέρεται προσωπικά,

εκτός από την περίπτωση Ψυχικού – Φιλοθέης, έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επικοινωνίας με γαλάζιους βουλευτές, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είτε δεν συμμετείχαν στην κομματική προσπάθεια για στήριξη των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε ακόμα χειρότερα, συντάχθηκαν με τον «εχθρό»!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία την οποία την έχει αναλάβει στέλεχος το οποίο εμφανισιακά παραπέμπει σε ήρωα του Λούκι Λουκ, φαίνεται όμως ότι γυρίζει μπούμερανγκ.

Οι κατηγορούμενοι βουλευτές, όχι μόνο δεν ένιωσαν ανάγκη να απολογηθούν, αλλά αντίθετα πέρασαν στην αντεπίθεση και «έλουσαν» κορυφαίους υπουργούς με ακατανόμαστες εκφράσεις. Ειδικά βορειοελλαδίτες βουλευτές, αποκάλεσαν περίπου «προδότες» τους περισσότερους υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν μπαίνουν στον κόπο να τους απαντήσουν ούτε στο τηλέφωνο!

Βουλευτής όμως της μεγάλης περιφέρειας ο οποίος κατηγορείται ότι δεν στήριξε τον αποτυχημένο Γαλάνη, κυριολεκτικά απασφάλισε: «Έδωσα του κόσμου τα λεφτά και δεν μπορώ να κάνω ούτε μια δουλειά»!

Ακριβώς το ίδιο παράπονο με την ίδια οργή, έχουν εκφράσει πάρα πολλοί βουλευτές, οι οποίοι βλέπουν τους υπουργούς να έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε γραφεία δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης πελατών, υποδεχόμενοι ακόμα και επιχειρηματίες ή πρόσωπα, τα οποία είχαν προσπαθήσει οι ίδιοι ανεπιτυχώς να εξυπηρετήσουν.

« Άσε βουλευτά μου, πήγα κατευθείαν στον υπουργό και με εξυπηρέτησε»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .