Δευτέρα, Οκτωβρίου 2

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Αγαπητέ συμπατριώτη,

Όταν χάνεται η Πατρίδα σου, κινδυνεύει η οικογένειά σου και δεν αντιδράς, υπάρχει πρόβλημα.

Αυτές τις ημέρες η Ελλάδα υπέστη ολοκληρωτική επίθεση απ’ αέρος και όχι μόνο .

Η καταστροφή είναι μεγάλη υπό την έννοια ότι επετεύχθη ο στόχος του εχθρού, ήτοι:

  1. Είχαμε νεκρούς
  2. Μέρος του Λαού καταστράφηκε, ενώ άλλο μέρος του Λαού φοβήθηκε, με ότι κακό σημαίνει αυτό για την Δημοκρατία
  3. Οι τέσσερες μεγάλοι δρυμώνες που το 2021 πέρασαν από Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής κάηκαν και μπορούν πλέον να αξιοποιηθούν….υπέρ των αγοραστών και σε βάρος του Λαού.
  4. Ενθυμούμεθα εδώ και τέσσερα χρόνια ότι συζητούσαν για μία ΕΟΖ όπου η Γερμανο-χαζάρα Μέρκελ θα μετέφερε ένα(1) εκατομμύριο Τούρκους εργάτες από Γερμανία  στην Θράκη με Γερμανούς επιχειρηματίες για να κάνουν μπίζνες.  ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη) σημαίνει απώλεια Εθνικού εδάφους.
  5. Υπάρχει πρόβλημα επίσης για τα πυρομαχικά της Αγχιάλου, όπου βίντεο ομιλεί ότι τα πυρομαχικά δόθηκαν/πουλήθηκαν και τα υπόλοιπα εξερράγησαν. Η εκούσια ή ακούσια παραίτηση του Διοικητού της Μονάδος δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
  6. Η δημιουργία αιολικών πάρκων σημαίνει ένα νέο σκάνδαλο SIEMENS όπου ο Ελληνικός Λαός θα έχει την ακριβότερη ενέργεια καθώς και ότι χάνει την ευκαιρία για αναζήτηση άλλων μορφών ενέργειας. Το κόστος της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής για την Ελλάδα και τους Ελλαδίτες θα στοιχίσει 701 δις
  7. Οι Λαθρομετανάστες και η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ θα επιδράσουν στον Τουρισμό

Αυτό που υπέστη ο Ελληνικός Λαός αυτές τις ημέρες είναι:

  • Μία επιχείρηση επίδειξης ελέγχου του καιρού από τον Αμερικανικό Στρατό, ο οποίος χρησιμοποιώντας Chemtrails (ψεκαστικά χημικών ουσιών)  (chemtrails εμφανίσθηκαν επίσης στις 01, 14, 15 Σεπ. στη Ανατολική Αττική), το HAARP στην Alaska που είναι ο μεγαλύτερος θερμαντήρας του πλανήτη, τα Directed Energy Weapons (laser σαν και αυτά που καίνε την California, Μάτι κλπ.) και τέλος  με τους χιλιάδες ακτιβιστές και πληρωμένους λαθρομετανάστες που πυρπόλησαν τα δάση.

Σχετικά με το HAARP σaς επισυνάπτω και ένα βίντεο της ΕΡΤ3

(1395) To Ντοκιμαντερ της ΕΡΤ3 για το H.A.Α.R.P. και τον έλεγχο του καιρού – YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=7LCTzSSp5N0

Είναι καλό γιατί το λέει η ΕΡΤ3

 

………………………………………………………………………………………………………

Τελικώς οι οικολόγοι θα αναλάβουν να κάψουν τα δάση για να σώσουν τον πλανήτη

Brighteon Broadcast News, 5 Σεπτεμβρίου 2023 – Το ΠΡΑΣΙΝΟ κίνημα τρελαίνεται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ με σχέδιο καταστροφής 70 εκατομμυρίων στρεμμάτων ΔΕΝΤΡΩΝ για την καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής»

Έκθεση Health Ranger

 

……………………………………………………………………………………………

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=9iqinI8LCXA&t=5s

………………………………………………………………………………………..

https://antinews.gr/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%81%cf%8d%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%b8%cf%81/


Ιδού η αλήθεια που μας κρύβουν για τη Θράκη – Άραγε, όταν θα «ελέγχουν» πλήρως την περιοχή οι Τούρκοι θα ξυπνήσει ο Μητσοτάκης;      – antinews.gr

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός όταν ξεστόμισε τις αθλιότητες και δη από το βήμα της Βουλής για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά την… πυρπόληση της Θράκης, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο…

antinews.gr

 

Για την Γραμματεία της Πατριωτικής Ένωσης- ΕΛ.ΛΑ.Σ

Στέργιος Σμυρλής

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .