Πέμπτη, Οκτωβρίου 12

Βαρουφάκης μόνος ψάχνει… Να κι ένα καλό που είχαν οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ο Γιάννης με ένα νι και καθόλου νιονιό έμεινε εκτός Βουλής

Ο Βαρουφάκης έδωσε συνέντευξη στο δίκτυο red. Media* και είπε ότι για τη δολοφονική επίθεση της Χαμάς στους Εβραίους δεν φταίνε τα τέρατα της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά ΟΛΑ τα μέλη των ευρωπαϊκών κοινωνιών (ονομάτισε και την ελληνική κοινωνία μεταξύ αυτών) και ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί.

Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος: «Οσοι προσπαθούν να αποσπάσουν από ανθρώπους, όπως εγώ, από το DiΕΜ25 καταδίκη της επίθεσης των ανταρτών της Χαμάς ποτέ δεν θα την πάρουν. […] Οι εγκληματίες εδώ δεν είναι η Χαμάς. Ούτε καν οι Ισραηλινοί έποικοι που σκοτώνουν Παλαιστινίους. Οι εγκληματίες είναι οι Ευρωπαίοι, εμείς. Κάθε μέλος της γερμανικής μας κοινωνίας, της γαλλικής μας κοινωνίας, της ελληνικής μας κοινωνίας, της αμερικανικής κοινωνίας. Παίρνουμε μέρος σ’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας επί δεκαετίες, κρατώντας τα στόματά μας κλειστά, όσο δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί κάτω. Για όσο καιρό πεθαίνουν άνθρωποι χωρίς να τους παίρνουν οι κάμερες. Είναι οι Παλαιστίνιοι που πεθαίνουν και όχι οι κατακτητές».

Παρακολουθώντας τη βαρουφάκειο παπαροπλημμύρα, νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσεις, με δάκρυα στα μάτια, τον Κύριο που επέτρεψε να υπάρχει ακόμη Ελλάδα έπειτα από το πέρασμα του Γιάννη, που έχει ένα νι στο όνομά του και καθόλου νιονιό στο τσερβέλο του, στο υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης, αντιλαμβάνεσαι, αισθανόμενος τρόμο, πόσο βαθιά ριζωμένο είναι στις αντιλήψεις των επικεφαλής της χαβιαροαριστεράς το μικρόβιο της συλλογικής ευθύνης. ΟΛΟΙ οι Ελληνες, ΟΛΟΙ οι Γερμανοί, ΟΛΟΙ οι Γάλλοι, ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί σκότωσαν μαζί τους Εβραίους, όχι οι δολοφόνοι της Χαμάς.

Δηλαδή, αν γίνει επίθεση της Χαμάς σ’ ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, της Γερμανίας ή της Ελλάδας και οι «αντάρτες» σφάξουν όλους τους κατοίκους, θα έχουν δίκιο, αφού οι πάντες ευθύνονται για το «καθεστώς απαρτχάιντ», που τάχα έχει επιβληθεί στους Παλαιστινίους.

Κανονικά, αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα (που όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει), δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τον Βαρουφάκη που λέει τέτοιες αθλιότητες, αλλά με τον Τσίπρα που τον είχε χρίσει υπουργό Οικονομικών.

Ο Θεός μάς αγαπά πολύ και μας τη χάρισε, αλλά ουδείς γνωρίζει μέχρι πότε θα μας ανέχεται…

*Δείτε το βίντεο εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .