Σάββατο, Οκτωβρίου 28

Η άβουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ψήφισε στον ΟΗΕ την ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα

Τσιράκι της Αμερικής ο Κούλης ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

28 Οκτωβρίου κι είδαμε ότι η Ελλάδα είπε το «ΌΧΙ» στους Παλαιστίνιους αυτή τη φορά. Μικρή λέξη η ντροπή για την ηχηρή απουσία λογικής και ανθρωπιάς , ειδικότερα από εκείνους που επικαλούνται την σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά χάνονται στο σκοτάδι του μίσους

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υπερψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία, να κηρυχθεί αμέσως «ανθρωπιστική εκεχειρία» στην Γάζα, τη στιγμή που ο ισραηλινός στρατός έχει εξαπολύσει σφοδρό βομβαρδισμό και χερσαία επιχείρηση.

Το ψήφισμα της Ιορδανίας, εγκρίθηκε με 120 ψήφους υπέρ,

14 κατά και 45 αποχές. ΗΠΑ και Ισραήλ ήταν μεταξύ των χωρών που την καταψήφισαν.

Νωρίτερα, η τροπολογία επί του ψηφίσματος που είχε καταθέσει ο Καναδάς, προκειμένου να καταδικαστεί ονομαστικά η Χαμάς για τρομοκρατικές επιθέσεις, απορρίφθηκε.

Η Ελληνική κυβέρνηση, από την πλευρά της αποδείχθηκε δειλή κι άβουλη καθώς απείχε από την ψηφοφορία, για την ανθρωπιστική εκεχειρία. Το ίδιο και η Κύπρος η οποία  γνωρίζει πολύ καλά από κατοχή!

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .