Τρίτη, Οκτωβρίου 24

Σύμη: Eντοπισμός και διάσωση 19 μεταναστών - Στα 2.500 ευρώ η «ταρίφα» των διακινητών τους-Γιατί δε τους γυρίζουν πίσω από εκεί που ήρθαν ; Γεμίσαμε μουσουλμάνους και κυνδυνεύει η ζωή μας!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !Δηλαδή ήταν σε πλοίο και έπιασε μεγάλη φουρτούνα και τους έσωσαν; Αυτοί παραβίασαν σύνορα και μπούκαραν σε άλλο κράτος !ΜΚΟ μας κυβερνούν!


Στην διάσωση 19 ατόμων προχώρησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύμης τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (23/10).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο χερσαίας περιπολίας το Λιμενικό εντόπισε 19 αλλοδαπούς (14 άντρες, τέσσερις γυναίκες και ένα αγόρι), σε ορεινή περιοχή κοντά στον όρμο του Πανορμίτη στη Σύμη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του λιμενικού οι ανωτέρω, δήλωσαν ότι ξεκίνησαν από την Μαρμαρίδα Τουρκίας με προορισμό την Ρόδο, τις βραδινές ώρες της Κυριακής με ταχύπλοο σκάφος αλλά αποβιβάστηκαν στην παραλία Φανερωμένης Σύμης.

Σημειώνεται πως οι τρεις διακινητές – κυβερνήτες του σκάφους, στους οποίους κατέβαλλαν το ποσό των 2.500 ευρώ έκαστος για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, αναχώρησαν μετά την αποβίβαση για τουρκικά παράλια.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 https://zeidoron.blogspot.com/2023/10/e-19-2500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .