Δευτέρα, Οκτωβρίου 30

Moνόδρομος γιά τον Στεφ. Κασσελάκη, η ίδρυση νέου κόμματος

'Οταν ''στελέχη'' κλπ, δεν σέβονται την ετυμηγορία του λαού, του κόσμου, των μελών, τότε μιλάμε γιά απατεώνες, τυχοδιώκτες, με απολυταρχικά, αντιδημοκρατικά, κομπλεξικά χαραχτηριστικά.

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι επιεικά γελοία...

Ο εμφύλιος καταστροφικός. Ο (νέος) πρόεδρος, εκλεγμένος από τα μέλη, δέχεται σφοδρές επιθέσεις από ''καρεκλοκένταυρους'' της ανικανότητας.

Ως κόμμα, επίπεδου συνοικιακής καφετέριας, με γραφικούς ψευτοαριστερούς και λοιπούς βολεμένους της σαχλαμάρας, κατάντησε περίγελος.

Τα μέλη ψήφισαν νέο πρόεδρο, μετά την αποχώρηση Αλέξη Τσίπρα. Τα μόνιμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ως ''χρήσιμοι ηλίθιοι'', καλούνται στα τηλε-κανάλια της Δεξιάς γιά να βρίζουν, επικρίνουν τον νέο πρόεδρο, πιστοποιώντας έτσι ότι, ως καραγκιόζηδες, χρησιμοποιούνται από τα όργανα της προπαγάνδας Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μέλλον... αυτό είναι δεδομένο.

Ο Ομογενής Στέφανος Κασσελάκης, ως νέος πρόεδρος, συγκινεί τον κόσμο, έχει δυναμική, γι' αυτό τα εξαγορασμένα ΜΜΕ (γνωστά και ως ''υπηρετικό προσωπκό Μητσοτάκη''), έχουν λυσσάξει εναντίον του.

Μιά ματιά π.χ. στο Liberal και στους φανατικούς ακροδεξιούς αρθρογράφους του (Μουμτζή, Πορτοσάλτε, Καμπουράκη κ.ά.) το πιστοποιεί. Η μανία τους, κατά Κασσελάκη, εντυπωσιακά κομπλεξική.

Αυτό πιστοποιεί ότι στο ''Μαξίμου'', που προωθούσαν μέσω ΜΜΕ την μικρομέτρια Αχτσιόγλου γιά την προεδρία, έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Γι' αυτό ο συστηματικός πόλεμος πριν εκλεγεί ο Κασσελάκης, αλλά και μετά, λυσσαλέα.

Επειδή, ο Κασσελάκης με τις παρεμβάσεις του, ''βρίσκει στόχο'' και βάζει δύσκολα στον μιζολήπτη πρωθυπουργό του βρώμικου ''καθεστώτος Μητσοτάκη''.

Παραπέμπει σε μιά σύγχρονη έκδοση του Ανδρέα Παπανδρέου με τις εύστοχες, ουσιαστικές δηλώσεις και παρεμβάσεις του. Γεγονός που στριμώχνει την διεφθαρμένη κυβέρνηση του ''καθεστώτος''.

Με όλες τις επιθετικές γελοιότητες των θλιβερών ψευτοαριστερών, ο Κασσελάκης θα φθείρεται καθημερινά.

Τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολεμά και η εφημερίδα ΕΦΣΥΝ, που υποτίθεται υποστήριζε το κόμμα. Τώρα ταυτίστηκε με τους διαφωνούντες τάσεων και υποτάσεων (π.χ. ''Ομπρέλα'' κλπ), δηλ. ουσιαστικά με τα συμφέροντά της... ''Νέας Δημοκρατίας''.

Μία μόνο λύση υπάρχει ΤΩΡΑ, που έχει τον κόσμο μαζί του: Να τους παρατήσει τους ψευτοαριστερούς καφενόβιους και να ιδρύσει νέο κόμμα.

Πιθανά, ότι απομείνει ως ΣΥΡΙΖΑ -αφού οι περισσότεροι βουλευτές θα ακολουθήσουν στο νέο κόμμα- να μπει στην Βουλή στις επόμενες εκλογές, με 3-4%. Αν και δύσκολο με τους τυχοδιώκτες που θα 'χουν απομείνει.

Η ίδρυση νέου κόμματος είναι μονόδρομος γιά τον Στέφανο Κασελάκη και δεν πρέπει να καθυστερήσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο αμαρτωλό παρελθόν εμμονικών, γραφικών ψευτοαριστερών. Χωρίς μέλλον...

Γ. Λυκ. - 23 Οκτ. '23

 https://www.kalami.us/2023/ellada/kassel-newParty.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .