Τετάρτη, Οκτωβρίου 11

Podcast από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ με τίτλο «Εργασία και άλλα… »

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εγκαινιάζει έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, στη προσπάθειά του να βοηθήσει στην έγκυρη ενημέρωση και σαφή πληροφόρηση για ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της εργασίας.

Τα podcast του ΙΝΕ με τίτλο «Εργασία και

άλλα…» είναι σύντομες αυτοτελείς ηχογραφημένες παρεμβάσεις αφιερωμένες, κάθε φορά, σε ένα επίκαιρο ζήτημα

γύρω από την εργασία, την απασχόληση, τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και γενικότερα, την οικονομία και την παραγωγή.

Τα podcast του ΙΝΕ θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) του Ινστιτούτου Εργασίας και θα ανανεώνονται κάθε 20 ημέρες.

Το πρώτο podcast (https://soundcloud.com/ine-gsee/ergasia-kai-alla-chg) έχει ως τίτλο ¨Ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού: Δύο ελέφαντες στο δωμάτιο¨ και αναλύεται από τον Γενικό Διευθυντή του ΙΝΕ / ΓΣΕΕ κ. Χρήστο Γούλα.

Το δεύτερο podcast (https://soundcloud.com/ine-gsee/akriveia-oikonomia-kai-agora) ¨Ακρίβεια, Οικονομία και Αγορά Εργασίας¨ και αναλύεται από τον Επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και καθηγητή ΕΚΠΑ, κ. Γιώργο Αργείτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .