Δευτέρα, Οκτωβρίου 23

Μυστηριώδης παρέμβαση Μητσοτακη για την αναβάθμιση απο την Standard & Poors

Στις καθιερωμένες του αναρτήσεις με την ανασκόπηση των γεγονότων της εβδομάδας επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παραλείποντας το τι δεν πάει καλά σε αυτό τον τόπο και σε ερωτήματα κρίσιμα που χρήζουν απαντήσεων, αναφέρθηκε στο τι θεωρεί πως δουλεύει ρολόι και τι προβλέπεται, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Ξεκινώντας… από την αναβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Standard & Poors σε επενδυτική βαθμίδα, αναφέρεται στο πώς «προχωράει η στήριξη των συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, τα νέα μέτρα για την ανακούφιση και προστασία των δανειοληπτών, τις σημαντικές παρεμβάσεις για την επαγγελματική ασφάλιση και στο ΕΣΥ, τις ρυθμίσεις για την ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων και την επέκταση του επιδόματος μητρότητας και σε άλλες πληθυσμιακές ομάδες». Όλα αυτά βέβαια στην πράξη είναι μία… άλλη ιστορία.

Επίσης έγραψε για το «νέο θεσμικό πλαίσιο για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των δασών, τον νέο στόλο των αστικών λεωφορείων, το νέο ρεκόρ ενεργειακής αυτάρκειας της χώρα μας, την έναρξη και των εμβολιασμών για τον Covid, το νέο πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. και τη συγκρότηση Συμβουλευτικής Επιτροπής Υψηλού Επιπέδου για την Τεχνητή Νοημοσύνη».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .