Τετάρτη, Νοεμβρίου 1

Ζώδια Νοέμβριος 2023. Οι σημαντικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο!

Οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι, μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Ζώδια Νοέμβριος 2023. Οι σημαντικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο! 3

Πάμε να δούμε λοιπόν τις σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα για κάθε ζώδιο.

Κριός 

3/11: Αφροδίτη χιαστί Βόρειος Δεσμός στην 24°.46’ Παρθένου/Κριού. Πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα σεξουαλικά σας ζητήματα, αλλά και σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που πρέπει να βάλετε σε τάξη. Κάποιες σχέσεις μένουν στο παρελθόν κι αν διαχειριστείτε καλά τις καταστάσεις, θα υπάρξουν και κάποια προβλήματα που θα μείνουν στο παρελθόν. Μην προσπαθείτε να παραμείνετε σε λιμνάζοντα ύδατα. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο. 

16/11: Άρης χιαστί Βόρειος Δεσμός στην 24°.34’ Σκορπιού/Κριού. Η όψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει σχεδόν την προηγούμενη, η οποία σας απασχολεί από τις αρχές του μήνα. Κάποιες από τις σεξουαλικές σας σχέσεις μπορεί να εκλείψουν, αλλά και πιθανά προβλήματα με δάνεια, κληρονομιές ή γενικότερα τα χρήματα τρίτων προσώπων, αν διαχειρίζεστε. Στρέψτε λοιπόν την προσοχή σας σε αυτούς τους τομείς. Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο. 

27/11: Ερμής τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό στην 24°.22’ Τοξότη/Κριού.  Συζητήσεις για κοινά ενδιαφέροντα θα σας φέρουν κοντά με ανθρώπους. Δεν αποκλείεται από αυτό, να γεννηθούν νέες συνεργασίες, αλλά και μια ερωτική  επικοινωνία, κυρίως με άτομα εκτός συνόρων ή γενικότερα μακριά από τη βάση σας. Νέες πτυχές και ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, ακόμη και για σπουδές, αλλά και μια νέα φιλοσοφία ζωής που μπορεί να ακολουθήσετε.  Η επιρροή αφορά το Γ’ δεκαήμερο.

29/11: Αφροδίτη αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24°.04’ Ζυγού/Κριού. Με την όψη αυτή στο τέλος του μήνα, στρέψτε την προσοχή  σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θέματα μπορεί να προκύψουν  με τον σύντροφό  σας αλλά και με συνεργάτες ή συνέταιρούς σας, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και να επαναφέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

Ταύρος 

3/11: Ήλιος αντίθεση Δίας στην 10°.30 Σκορπιού/Ταύρου. Μην είστε αλαζόνες ή υπερόπτες με τον σύντροφο ή τους συνεταίρους σας. Οι διαφωνίες και οι υπερβολές στην έκφρασή σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε διαμάχες. Μην κάνετε άκαιρες κινήσεις και σχέδια. Προσοχή στην κατανάλωση φαγητού και ως ποσότητα και ως ποιότητα. Επηρεάζεται κυρίως το 2ο και 3ο πενθήμερο.

4/11: Ερμής αντίθεση Ουρανός στην 21°.26’ Σκορπιού/Ταύρου. Η προσοχή  σας  πέφτει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νευρικότητα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, η οποία σας προκαλεί επαναστατική διάθεση και θα νιώσετε ότι θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε από ότι σας ενοχλεί. Αποφύγετε κρυφές συζητήσεις ή καταστάσεις που αφορούν τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας. Επίσης μείνετε ήρεμοι, αν ανακαλύψετε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζατε. Κύρια επιρροή για το  4ο και 5ο πενθήμερο.

11/11: Άρης αντίθεση Ουρανός στην 21°.08’ Σκορπιού/Ταύρου. Πολύ κοντά στη Νέα Σελήνη η όψη αυτή, δυναμιτίζει τις καταστάσεις γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έντονος εκνευρισμός και θυμός με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας είναι από τις καταστάσεις που μπορεί να βιώσετε. Επίσης δεν θα λείψουν τα ατυχήματα, αλλά και οι ανατροπές ή αναβολές σχεδίων που μπορεί να έχετε στο νου σας. Χρειάζεται υπομονή και σύνεση η όψη αυτή. Προσπαθήστε να τη διαχειριστείτε όσο καλύτερα γίνεται. Επηρεάζεται το 4ο και 5ο πενθήμερο.

13/11: Νέα Σελήνη αντίθεση Ουρανός στην 21°.04’ Σκορπιού/Ταύρου. Η Νέα Σελήνη του μήνα σας επηρεάζει άμεσα, μιας και γίνεται ακριβώς απέναντι σας,  στο ζώδιο του Σκορπιού. Σχέσεις μπορεί να έρθουν σε ρήξεις και οι αιτίες βρίσκονται σε καταστάσεις που ίσως είναι στην αφάνεια αλλά και σε θέματα επαγγέλματος ή της κοινωνικής σας εικόνας. Όπως κι αν έχει, όσοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε συνεταιρικές εργασίες, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας εκεί. Προσοχή επίσης και σε ατυχήματα ή και έντονους καβγάδες. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.

Δίδυμοι

27/11: Πανσέληνος στην 4°.51’ Τοξότη/Διδύμων. Προσοχή στα λόγια και τις κινήσεις σας πρέπει να δώσετε, όσον αφορά το κομμάτι των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Είναι μια Πανσέληνος η οποία θα σας βάλει σε διενέξεις, καυγάδες, παρεξηγήσεις. Η ουσία είναι πως χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με συνεργάτες, συνεταίρους αν έχετε αλλά και τον σύντροφό σας. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει διασπάσεις και συγκρούσεις. Αφορά κυρίως το Α’ δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο.

Καρκίνος

29/11: Αφροδίτη αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24°.04’ Ζυγού/Κριού. Η όψη αυτή σας επηρεάζει σε θέματα οικογένειας και δουλειάς. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να υποχρεωθείτε με κάποιο τρόπο, να αφήσετε πίσω το ένα για το άλλο. Πρέπει στην ουσία να βρείτε μια μέση οδό έτσι ώστε να συμβιβάσετε καταστάσεις, όπου μία δημιουργεί πρόβλημα στην άλλη. Η επιρροή αφορά το Γ’ δεκαήμερο.

Λέων

11/11: Άρης αντίθεση Ουρανός στην 21°.08’ Σκορπιού/Ταύρου. Η όψη επηρεάζει όλα τα σταθερά ζώδια, άρα και εσάς. Μεγάλη προσοχή σε θέματα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά. Σίγουρα θα υπάρξουν καταστάσεις ή άτομα που θα σας εκνευρίσουν και μάλιστα ξαφνικά, κάνοντάς σας να εκνευριστείτε ιδιαίτερα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα ατυχήματα λόγω εκνευρισμού! Τις κινήσεις σας! Αλλά και μηχανικές ζημιές ή βλάβες στη δουλειά ή στο σπίτι σας. Καλό είναι να προσέχετε στις μετακινήσεις σας επίσης. Αν έχετε στο μυαλό σας καινούρια σχέδια, αφήστε τα για λίγο αργότερα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να μην τα δείτε να πραγματοποιούνται! Επιρροή για το 4ο και 5ο πενθήμερο.

27/11: Ερμής τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό στην 24°.22’ Τοξότη/Κριού. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία και μάλιστα από το εξωτερικό! Ίσως μέσω διαδικτύου ή μέσω ενός ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε. Κοινά ενδιαφέροντα αλλά και η ερωτική έλξη, δεν αποκλείεται να σας φέρουν σύντομα κοντά! Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.

Παρθένος

3/11: Αφροδίτη χιαστί Βόρειος Δεσμός στην 24°.46’ Παρθένου/Κριού. Παιχνίδια εξουσίας και δύναμης στον σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και κάτι  αντίστοιχο στα οικονομικά σας, ειδικά αν αφορά χρήματα τρίτων προσώπων.  Κάποιες καταστάσεις θα ήταν ίσως ωφέλιμο να τελειώσουν, όσο κι αν σας πιέζει αυτό. Είτε αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε οικονομικές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και τις αμελούσατε ή ακόμη και συνεργασίες που ενδεχομένως υπήρχαν λόγω των οικονομικών.  Επηρεάζεται κυρίως το  Γ’  δεκαήμερο.

4/11 Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας στην 25°.10’ Παρθένου/Ιχθύ. Αν κάνετε τώρα μία νέα γνωριμία η οποία σας ελκύει απίστευτα, μην πιστέψετε πως βρήκατε το ιδανικό ταίρι, το πιο πιθανό, είναι να συμβεί το ακριβώς αντίθετο! Αυτό ισχύει και αν αποφασίσετε να κάνετε συνεργασίες! Προσοχή λοιπόν στη μη σωστή κρίση, στην εξιδανίκευση αυτών που βλέπετε ή ακούτε, όπως επίσης και στη ζήλεια ή στα ψεματάκια αν είστε δεσμευμένοι! Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο. 

6/11: Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας στην 28°.03’ Παρθένου/Αιγόκερω. Μια όψη ιδιαίτερης έλξης, ερωτικού φανατισμού και πάθους! Μάλλον θα γνωρίσετε τον έρωτα που αποζητάτε όσοι είστε ελεύθεροι, αλλά και όσοι δεν είστε! Είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε είναι μια διαδικτυακή γνωριμία, αυτό που θα νιώσετε θα είναι αρκετά έντονο και φλογερό! Όσο για τα οικονομικά, δεν αποκλείεται κάποιοι να βρείτε μια πολύ καλή θέση εργασίας στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά από την τωρινή σας βάση! Επηρεάζεται κυρίως το 6ο πενθήμερο.

27/11: Πανσέληνος στην 4°.51’ Τοξότη/Διδύμων. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα οικογενειακά αλλά και καριέρας. Προστριβές, διαφορές στις σχέσεις σας, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Προσοχή σε φραστικές επιθέσεις, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα, αλλά θα είστε και θύτης. Επηρεάζεται  το Α’ δεκαήμερο.

Ζυγός

8/11: Αφροδίτη στο Ζυγό. Η Αφροδίτη στο ένα από τα δύο της σπίτια. Μεγάλη εύνοια για εσάς, αφού τα στοιχεία που σας εκφράζουν και αγαπάτε τώρα θα είναι εντονότερα και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλές από τις επιθυμίες σας.  Όσο διαρκεί η διέλευσή της στο ζώδιό σας, θέματα σχέσεων, κυρίως προσωπικών, αλλά και νομικές υποθέσεις, μπορεί τώρα να τεθούν προς επίλυση. Γενικά,  μπορείτε να έχετε αρμονία αλλά και καλύτερα οικονομικά.

29/11: Αφροδίτη αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24°.04’ Ζυγού/Κριού. Παρότι είστε διπλωματικοί και αγαπάτε την αρμονία, τις ημέρες αυτές θα αναστατωθούν οι ισορροπίες σας. Θα νιώσετε ότι δεν συνεννοείστε με τους συνεργάτες σας, αλλά και με τον σύντροφό σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε αποξένωση ή ακόμη και λόγω της κακής διάθεσης να κάνετε σκέψεις για χωρισμούς και ρήξεις. Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.

Σκορπιός

3/11: Ήλιος αντίθεση Δίας στην 10°.30 Σκορπιού/Ταύρου. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας με τον σύντροφό σας αλλά και με συνεργάτες σας. Αντιμετωπίζετε με μια έπαρση ή με ελαφρότητα κάποια πράγματα ή μπορεί και να υπερβάλλετε. Αυτό ακριβώς θα σας δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στην ποσότητα αλλά και την ποιότητα της διατροφής σας. Η επιρροή αφορά το 2ο και 3ο πενθήμερο. 

4/11: Ερμής αντίθεση Ουρανός στην 21°.26’ Σκορπιού/Ταύρου. Επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι η ταινία που θα αναβιώσετε με την όψη αυτή. Αν και κάποιοι ίσως να έχετε μία αιτία. Θα είστε εκνευρισμένοι, ίσως από την αναβολή κάποιων σχεδίων σας. Αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και τους συνεργάτες σας. Πολύ πιθανό να συναντήσετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα. Επηρεάζονται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.

11/11: Άρης αντίθεση Ουρανός στην 21°.08’ Σκορπιού/Ταύρου. Νευρικότητα σε έντονο βαθμό, σχέδια τα οποία δεν θα πραγματοποιηθούν, εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κυρίως με συνεργάτες και τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να προσέξετε ατυχήματα στην εργασία σας ή από κάποιο σπορ που ενδεχομένως κάνετε ή ακόμη και στις μετακινήσεις σας. Γενικότερα προσπαθήστε, να παραμείνετε ήρεμοι, όσο φυσικά αυτό είναι δυνατόν. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.

13/11: Νέα Σελήνη στην 20°.53’  Σκορπιού. Μια νέα Σελήνη με την συμμετοχή του Άρη σε όψη συνόδου και του Ουρανού σε όψη αντίθεσης, η οποία μπορεί να σας φέρει μπροστά σε ρήξεις με συνεργάτες ή συνεταίρους σας, αλλά  ακόμη και με τον σύντροφό σας. Η Νέα Σελήνη λοιπόν, δεν αποκλείεται για πολλούς, να είναι το τέλος μια κατάστασης. Επιρροή κυρίως για το 4ο και 5ο πενθήμερο.

16/11: Άρης χιαστί Βόρειος Δεσμός στην 24°.34’ Σκορπιού/Κριού. Μια όψη που σας αναστατώνει, κυρίως ως προς το ότι σας φέρνει δυσκολία στις συνεργασίες αλλά και στην καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται να διακόψετε σχέσεις πριν καν αρχίσουν ή να ενοχληθείτε από τους γύρω σας έντονα. Δώστε σημασία επίσης σε θέματα υγείας και προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο.

17/11: Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας στην 24°.59’ Σκορπιού/Ιχθύ. Μια ιδιόρρυθμη, όχι αρνητική όψη, που όμως μπορεί να φέρει αντιφατικά  αποτελέσματα ανάλογα την διαχείριση που κάνουμε. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σφοδρή και γεμάτη πάθος ερωτική σχέση, η οποία στην πορεία να βγει προς κάτι μη ικανοποιητικό, το οποίο σας αποκλείει ή σας δεσμεύει από διάφορα άλλα πράγματα. Θετικά, η διανοητική σας ενέργεια ενδυναμώνεται, γίνεστε περισσότερο δεκτικοί με τις πνευματικές έννοιες αλλά και καταστάσεις και νιώθετε περισσότερο εμπνευσμένοι. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο. 

18/11: Ήλιος σε σύνοδο με Άρη στην 25°.36’ Σκορπιού.  Ίσως νιώσετε  εκνευρισμένοι ή ενοχλημένοι, παράλληλα όμως θα νιώθετε και γεμάτοι ενέργεια. Μια έντονη φιλοδοξία σας διακατέχει για τα θέλω και τους σκοπούς σας και μπορείτε όντως να επιτύχετε πράγματα. Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέξετε το πείσμα, αλλά και την αδιαλλαξία, όπως και το γεγονός για μικρές αδιαθεσίες ή ιώσεις. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

Τοξότης

10/11: Ερμής στον Τοξότη. Η αίσθηση του χιούμορ, αλλά και ο πιο αφηρημένος τρόπος σκέψης έρχονται στην επιφάνεια. Θέματα πίστης, φιλοσοφίας θα σας απασχολήσουν και ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέξετε την ιλαρότητα αλλά και την «αταξία» που μπορεί να επικρατήσει στη ζωή σας, διότι τείνετε να μην δίνετε την πρέπουσα σημασία σε πρακτικούς τομείς της ζωής σας.

10/11: Ερμής τετράγωνο Κρόνος στην 00°.32’ Τοξότη/Ιχθύ. Αρκετές καταστάσεις θα σας προβληματίσουν, κυρίως οικογενειακές. Δεν αποκλείεται  να υπάρξουν επικοινωνιακές συγκρούσεις αλλά και οικονομικές. Μην φερθείτε με αδιαλλαξία ή εγωϊσμό, δεν θα ωφελήσει κανέναν. Επίσης μην αφήσετε στο «τιμόνι» την πεσμένη σας διάθεση, όλα περνούν! Επηρεάζεται κυρίως το 1ο πενθήμερο. 

22/11: Ήλιος στον Τοξότη. Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι Τοξότες!!! Ανεξαρτησία, χαρούμενη διάθεση, όρεξη για φιλίες, νέες παρέες ή ακόμη και ομάδες που μπορεί να γίνετε μέλη! Τα θετικά συναισθήματα, η ιλαρότητα, είναι από τις καταστάσεις που θα νιώσετε έντονα. Προσοχή όμως σε αυτά που αφήνετε ή παραμελείτε, όχι από σκοπό, απλά σας… διαφεύγουν.

24/11: Άρης στον Τοξότη.  Ένας πύρινος πλανήτης σε ένα πύρινο ζώδιο. Περισσότερο διεκδικητικοί σε σχέση με πριν θα γίνετε τώρα. Οι φιλοσοφίες και οι αξίες της ζωής σας ίσως αλλάξουν ή ίσως γίνουν εντονότερες. Νιώθετε περισσότερη ενέργεια και μπορείτε κυριολεκτικά να ξεχυθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους, παρέες και να περάσετε πολύ όμορφα! Με την ίδια ενέργεια κυνηγάτε κάθε τομέα που σας ενδιαφέρει. Προσοχή μόνο μην κάνετε συνεχείς αλλαγές και αφήνετε ανολοκλήρωτες καταστάσεις.

25/11: Άρης τετράγωνο Κρόνος στην 00°.54’  Τοξότη/Ιχθύ. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την πίεση των καταστάσεων. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, τα οποία θα χρειαστούν πολύ καλή διαχείριση. Είναι μια όψη που θα σας ταλαιπωρήσει, αλλά έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε ότι έρθει και να τα καταφέρετε! Επηρεάζεται κυρίως το 1ο πενθήμερο.

27/11: Πανσέληνος στην 4°.51’ Τοξότη/Διδύμων. Σας αφορά άμεσα, αφού επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συνεργάτες, συνέταιροι, αλλά και ο σύντροφός σας, είναι από τα άτομα που θα πρέπει να προσέξετε τις προστριβές και τις φασαρίες. Θέματα ερωτικά, οικονομικά, αλλά και κάποια  κρυφά κομμάτια, θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι. Η επιρροή αφορά  το Α’ δεκαήμερο.

27/11: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στην 24.54’ Τοξότη/Ιχθύ. Σας απασχολούν οικογενειακές υποθέσεις κυρίως. Ίσως να προβληματιστείτε από μια κατάσταση ενός μέλους της οικογένειάς σας, να ανακαλύψετε ότι κάτι δεν ήταν αληθές ή να υπάρξει κάποιο θέμα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσετε  μαζί ή να βοηθήσετε. Προσπαθήστε να φιλτράρετε αυτά που ακούτε και να μην αγχωθείτε, γιατί υπάρχει και η πιθανότητα έντονου στρες από κάποιο πρόβλημα.  Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

27/11: Ερμής τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό στην 24°.22’ Τοξότη/Κριού. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία σημαντική γνωριμία τώρα, η οποία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι κάτι ερωτικό, αλλά επίσης θα μπορούσε να είναι και μια δημιουργική συνεργασία. Για κάποιους ίσως αφορά ομάδες που θα συμμετέχουν τα παιδιά τους ή με τα παιδιά τους. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο. 

Αιγόκερως

6/11: Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας στην 28°.03’ Παρθένου/Αιγόκερω. Εδώ πιστεύετε σε αγάπες και έρωτες και σε όμορφες στιγμές! Τα πάθη έρχονται στην επιφάνεια και οι ερωτικές γνωριμίες γίνονται απογειωτικές!  Να είστε έτοιμοι γι’ αυτά! Οι καλλιτέχνες θα νιώσετε την αποκορύφωση της  δημιουργικότητας και του ταλέντου σας! Εύνοια και στα οικονομικά, κυρίως από τυχερά παιχνίδια. Όμως μην το παρακάνετε, διότι δεν υπάρχουν πάντα μόνο θετικοί επηρεασμοί. Η επιρροή αφορά κυρίως το 6ο πενθήμερο

29/11: Αφροδίτη αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24°.04’ Ζυγού/Κριού.

Υδροχόος. Προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σας κάνουν να  νιώθετε ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε.  Έχετε την αίσθηση ότι δεν σας καταλαβαίνουν κι αυτό σας  οδηγεί σε απομάκρυνση από τα εμπλεκόμενα  πρόσωπα,  με  αποτέλεσμα να αποξενωθείτε, αλλά και να χαλάσετε  κάποιες  σχέσεις.

11/11: Άρης αντίθεση Ουρανός στην 21°.08’ Σκορπιού/Ταύρου. Η όψη αυτή σας επηρεάζει και εσάς. Προβλήματα θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Διαφωνίες, εκνευρισμός και τελικά θυμός, μπορεί να σας οδηγήσουν σε ατυχηματικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι αυτές τις μέρες. Καλύτερα να βγάλετε την ενέργεια που θα νιώθετε σε κάτι εποικοδομητικό ή ακόμη και σε κάποιο σπορ. Επηρεάζονται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.

Ιχθύες

4/11: Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας στην 25°.10’ Παρθένου/Ιχθύ. Λάθος επιλογές και εντυπώσεις έχετε για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό  μπορεί να αποβεί βλαβερό για εσάς. Είτε αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα. Καλύτερα αυτές τις ημέρες μην πάρετε αποφάσεις. Επιρροή για  το Γ’ δεκαήμερο.

4/11: Ορθοδρομή Κρόνου στην 00°.30 Ιχθύων. Ο Κρόνος επιστρέφει επιτέλους στην ορθή του πορεία και είναι η ώρα των πράξεων. Ορθότητα, ευθύτητα, ωριμότητα και σύνεση είναι αυτά που θα βοηθήσουν την πορεία όλων για το πέρασμα του Κρόνου. Κατ’ επέκταση ένας τέτοιος κανόνας θα βοηθήσει την ζωή όλων αν τηρηθεί μακροπρόθεσμα και γίνει «νόμος και τάξη». 

10/11: Ερμής τετράγωνο Κρόνος στην 00°.32’ Τοξότη/Ιχθύ. Διαφωνίες και κάποια θέματα είναι πιθανόν να προκύψουν, κυρίως με τους ανωτέρους σας αλλά και με τον/την σύζυγό σας. Το πείσμα βγαίνει στην επιφάνεια, ενώ από την άλλη παραπονιέστε για τις δυσκολίες που προκύπτουν. Μην δυσκολεύετε την κατάσταση περισσότερο, αφήστε τις μέρες αυτές να κυλήσουν και όλα θα διορθωθούν. Επηρεάζεται το 1ο πενθήμερο.

17/11: Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας στην 24°.59’ Σκορπιού/Ιχθύ. Έντονο τρίγωνο με ροή αφού έχουμε δύο πλανήτες σε κυβέρνηση να το απαρτίζουν. Πολύ πιθανό λοιπόν τώρα, να κάνετε επαγγελματικές επιλογές που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, μιας και το χρηματικό κίνητρο εκεί θα είναι μεγαλύτερο. Όμως δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία, όπου θα σας  οδηγήσει σε πνευματικούς «κόσμους» και καθώς γίνεστε περισσότερο δεκτικοί σε αυτά, να αλλάξετε θέματα πίστης ή φιλοσοφίας ζωής. Ο έρωτας καραδοκεί στα ξένα, είτε ταξιδέψετε, είτε γνωριστείτε διαδικτυακά. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο.

25/11: Άρης τετράγωνο Κρόνος στην 00°.54’  Τοξότη/Ιχθύ. Επαγγελματικά προβλήματα κι όχι μόνο μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται  κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις να τελειώσουν, έστω κι αν έχετε την διάθεση να το παλέψετε για να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα. Κάτι θα σας λυπήσει και θα προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα. Προσοχή δώστε και στα οικονομικά σας. Θέματα σπουδών, ταξιδιών, ίσως αναβληθούν. Φιλοσοφία ζωής και θέματα πίστης ίσως αλλάξουν ριζικά. Επηρεάζεται κυρίως το 1ο πενθήμερο.

27/11: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στην 24°.54’ Τοξότη/Ιχθύ. Παραπληροφόρηση αλλά και εξιδανίκευση καταστάσεων ή ατόμων κυρίως στα  επαγγελματικά σας. Μην «καταπίνετε» ό,τι σας σερβίρουν! Κάτι δεν ευσταθεί και αυτό είναι που πρέπει να καταλάβετε για να μην νιώσετε την απογοήτευση  να σας χτυπά την πόρτα. Φιλτράρετε ό,τι ακούτε αυτές τις μέρες και πιστέψτε τα μισά, αν όχι λιγότερο κι από αυτά! Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια από 22 – 24 Οκτωβρίου 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια από 22 – 24 Οκτωβρίου 2023

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια από 22 – 24 Οκτωβρίου 2023 Από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου, η Σελήνη περνάει στο καινοτόμο ζώδιο του Υδροχόου. Ενώ η Σελήνη στον Υδροχόο συχνά φωτίζει την επιθυμία του συλλογικού για ατομικότητα, ελευθερία και πρόοδο, ειδικά για τρία ζώδια, αυτή η διέλευση υπόσχεται μια ιδιαίτερα ευοίωνη περίοδο. Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, προετοιμαστείτε για μερικές τυχερές μέρες! ΥδροχόοςΥδροχόοι, αυτή είναι η στιγμή σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, θα αισθάνεστε συγχρονισμένοι με το σύμπαν. Η συνηθισμένη καινοτόμος σκέψη σας θα υπερτροφοδοτηθεί, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να εμπιστευτείτε

Υδροχόος
Υδροχόοι, αυτή είναι η στιγμή σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, θα αισθάνεστε συγχρονισμένοι με το σύμπαν. Η συνηθισμένη καινοτόμος σκέψη σας θα υπερτροφοδοτηθεί, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Μη διστάσετε! Η Σελήνη μεγεθύνει την ικανότητά σας να κάνετε πράγματα να συμβούν. Τώρα είναι η ώρα να δράσετε σε αυτά. Η εγγενής ικανότητά σας να οραματίζεστε το μέλλον και να εργάζεστε προς αυτό θα βρει έναν υποστηρικτικό σύμμαχο στην ανατροφή της Σελήνης.

Δίδυμοι
Δίδυμοι, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, είστε σε μια απόλαυση. Αυτή η διέλευση έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση της πνευματικής σας ικανότητας με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Η ενέργεια της Σελήνης του Υδροχόου ενισχύει την προσαρμοστικότητα και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, διασφαλίζοντας ότι οι προσπάθειές σας στη δουλειά ή στο κυνήγι των ονείρων σας θα έχουν επιτυχία. Τώρα είναι η ώρα να εκφράσετε τις ιδέες σας, να παρουσιάσετε τα έργα σας και να αξιοποιήσετε την Ερμιακή σας διάνοια. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την τυχερή περίοδο!

Τοξότης
Οι Τοξότες, γνωστοί για το περιπετειώδες πνεύμα τους και την αγάπη τους για τα ταξίδια, θα βρουν τη Σελήνη στον Υδροχόο να ξεσηκώνει την ταξιδιάρικη φύση τους. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα μεγάλο ταξίδι, τα μικρά ταξίδια και οι αποδράσεις θα είναι ευχάριστα και ωφέλιμα. Ίσως είναι μια σύντομη απόδραση το Σαββατοκύριακο ή μια ημερήσια εκδρομή σε μια κοντινή πόλη – η ενέργεια αυτής της περιόδου υπόσχεται διασκέδαση και απροσδόκητες χαρές.

Συμμετάσχετε σε συζητήσεις, παρακολουθήστε κοινωνικές εκδηλώσεις ή απλώς επικοινωνήστε με παλιούς φίλους. Όχι μόνο θα διασκεδάσετε, αλλά μπορεί επίσης να σκοντάψετε σε ιδέες ή ευκαιρίες που δεν είχατε προβλέψει. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας ενθαρρύνει να βουτήξετε βαθιά σε συζητήσεις και να εξερευνήσετε τα θαύματα της ανθρώπινης σύνδεσης.

Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας-Μεταμόρφωση – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας-Μεταμόρφωση

Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας- Μεταμόρφωση.
Δύο ισχυροί πλανήτες, ένας “προσωπικός” και ένας “βαρύς”,  αλληλεπιδρούν και οι συναισθηματικές και υλικές ανάγκες μας εμπλέκονται ταυτόχρονα και θα αποτελέσουν τον κύριο προσωπικό μας στόχο, με ανάγκη άμεσης ικανοποίησης.  

Η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται να δώσει υπόσταση στην Αγάπη μέσω μιας  έμπρακτης απόδειξης των συναισθημάτων της. Προσφορά αγάπης μέσω πράξεων. Προσγειωμένη αλλά και απαιτητική, καθώς γνωρίζει αυστηρά τι θέλει και τι όχι. Θα έλεγε κανείς πως την ενδιαφέρει να αφήνει έργο μέσω του συναισθήματός της και όχι έτσι, αφηρημένα, να το αφήνει να αιωρείται. Εστιάζει τη δυναμική της στην οπτική μιας  λεπτομερούς και πρακτικής εκτίμησης του συναισθήματος, οπότε, μέσω αυτού πυροδοτείται -ή όχι- η αγάπη της. Η σημασία σε θέματα υγιεινής είναι δεσπόζουσα και μια παρουσία ιδιαίτερα προσεγμένη που αναδύει φρεσκάδα καθαριότητας, συν μια διακριτή οπτική επιμελημένης ένδυσης. Αυτα είναι τα στοιχεία που θα κεντρίσουν και θα  ενεργοποιήσουν κάθε της αίσθηση.

 Όλη αυτή η αρχή δεν θα μπορούσε παρά να επεκτείνεται και στον τομέα τον επαγγελματικό, όπου διακρίνεται μέσω μιας επιμελώς οργανωμένης παραγωγικότητας. Τα υλικά αγαθά – αντικείμενα αποκτούν ενδιαφέρον μόνο μέσω της πρακτικότητας που τελικά προσφέρουν και φυσικά μιας αντίστοιχης καλής ποιότητας. Οπότε, θα πρέπει να περιμένει κανείς πως θα αντιδρά έντονα σε όποιες συνθήκες δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις της: εδώ εκφράζεται μέσω της  γκρίνιας, δεδομένου ότι η κριτική (που γίνεται και επίκριση) την χαρακτηρίζει. Αυτή η θέση της Αφροδίτης, της δίνει ένα είδος “αυταρέσκειας”,  μέσα από την πλήρη συνείδηση του τι ακριβώς θέλει, πράγμα για το οποίο δεν νιώθει και ούτε κάνει κανέναν συμβιβασμό, αγγίζοντας θα πω τα όρια της απολυτότητας. Αγαπά να νιώθει χρήσιμη και να προσφέρει και έτσι υπολογίζει και εκτιμά  και τους άλλους. 

Ως κυβερνήτης τώρα  της Παρθένου (άρα και της Αφροδίτης που βρίσκεται εκεί) ο Ερμής, δεν θα μπορούσε παρά να μας δώσει αυτήν την περίοδο, το έναυσμα και την εύνοια σε θέματα ανάπτυξης και διεύρυνσης οπτικής και ορίζοντά μας. Θέματα που αφορούν εκπαίδευση – γνώση, μετακινήσεις -ταξίδια και την ευρύτερη επικοινωνία μας. Συναισθηματικές και υλικές ανάγκες θα εμπλακούν ταυτόχρονα μπαίνοντας στον προσωπικό μας στόχαστρο.

Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας-Μεταμόρφωση

Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας-Μεταμόρφωση Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας- Μεταμόρφωση.Δύο ισχυροί πλανήτες, ένας “προσωπικός” και ένας “βαρύς”,  αλληλεπιδρούν και οι συναισθηματικές και υλικές ανάγκες μας εμπλέκονται ταυτόχρονα και θα αποτελέσουν τον κύριο προσωπικό μας στόχο, με ανάγκη άμεσης ικανοποίησης.   Η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται να δώσει υπόσταση στην Αγάπη μέσω μιας  έμπρακτης απόδειξης των συναισθημάτων της. Προσφορά αγάπης μέσω πράξεων. Προσγειωμένη αλλά και απαιτητική, καθώς γνωρίζει αυστηρά τι θέλει και τι όχι. Θα έλεγε κανείς πως την ενδιαφέρει να Συνεχίστε να διαβάζετε το Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα 23 Οκτωβρίου 2023: Πάθη και Παιχνίδια Εξουσίας-Μεταμόρφωση.

Συνεχίστε να διαβάζετε το Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει εύνοια σε 3 ζώδια από 22 – 24 Οκτωβρίου 2023.

 

 https://christosarchos.gr/zodia-noemvrios-2023-oi-simantikes-imerominies-gia-kathe-zodio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .