Τρίτη, Νοεμβρίου 28

Χριστούγεννα 2023 --Σκηνοθεσία για λίγα χαμόγελα...


Χριστούγεννα 2023 --Σκηνοθεσία για λίγα χαμόγελα...

Χριστούγεννα σε λίγες ημέρες. Λαμπιόνια με διάφορα χρώματα πλημμύρισαν και πάλι τους δρόμους και λείαναν τις αιχμηρές ακίδες της ψυχής μας στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε .

Τύμπανα ακήρυχτου πολέμου η παγκόσμια πανδημία που μας σκηνοθέτησαν...

Τύμπανα ακήρυχτου πολέμου η εικονική οικονομική κατάσταση που μας παρουσιάζουν...Μας αναγκάζουν να ζούμε με δελτίο και να στερούμαστε ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης με πλασματικές δικαιολογίες, για κλιματική κρίση, ενεργειακή κρίση, προγραμματισμένους πολέμους, και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη ετοιμάζουν...

 Κι εμείς, συλλέκτες ελπίδων, μη μπορώντας να αντιδράσουμε, αγωνιούμε σιωπηρά μυρίζοντας στην ατμόσφαιρα κόλαση και θάνατο...

Αυτές τις Άγιες ημέρες ανασκαλεύουμε αναμνήσεις με δικούς μας ανθρώπους και ευχόμαστε να γίνουν μαγική χρυσόσκονη σαν σε παραμύθια για να διώξουν το γκρίζο χρώμα που σκόρπισαν στις ζωές μας...και να μας φωτίσει το Άγιο φως !

Σκηνοθέτες είμαστε, του εαυτού μας, ας κάνουμε το καλύτερο εορταστικό πλάνο για ένα ομορφότερο έργο ζωής....όπως μπορούμε, με φως δυνατό σαν μια δέσμη αγάπης για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Χρόνια πολλά Καλές Γιορτές με Υγεία και Δύναμη!

Μαρίζα Τσιτμή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .