Τετάρτη, Νοεμβρίου 1

Μέμος Μπεγνής για Κασσελάκη: «Μπορεί να κάνει την ανατροπή, τον κυνηγάνε και θέλω να κάνω…εμετό»

Πήρε θέση ο Μέμος Μπεγνής

Τον Μέμο Μπεγνή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με τον γνωστό ηθοποιός να μιλά για πολλά ζητήματα καθώς και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι φέρελπις. Τον έχουν κατηγορήσει ότι δεν έχει πολιτικό backround, αλλά καλύτερα.

Είναι ένας άνθρωπος με φρέσκο μυαλό και μπορεί να κάνει την ανατροπή. Δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα, αν και έχει κατηγορηθεί ότι το κάνει σημαία. Αυτός που δηλώνει, αυτός είναι.

Τα κανάλια το έχουν κάνει λάστιχο και το αναπαράγουν το θέμα. Όταν κυνηγάνε τον σύντροφό του στο super market και παίρνουν συνέντευξη από τον παντοπώλη, με κάνει να θέλω να κάνω εμετό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στα πιο προσωπικά θέματα ο ηθοποιός δήλωσε: «Μεγαλώνοντας πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας, το σώμα μας, το πρόσωπό μας. Δεν ανησυχώ μήπως η απώλεια των μαλλιών μου επηρεάσει τη γοητεία μου. Το σεξ είναι αναγκαίο κακό, πολύ κακό για το τίποτα αλλά απαραίτητο συστατικό για μια σχέση.Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει σχέση χωρίς το σεξ. Όταν ζευγάρια είναι 50 χρόνια μαζί, δεν μπορούν να είναι τόσο ενεργοί. Δεν μπορώ να βρεθώ σεξουαλικά με άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες. Οι συνομήλικοι, μου φαίνονται μεγάλοι».

 Κουτί της Πανδώρας στο Goo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .