Σάββατο, Νοεμβρίου 4

Άντζελα Γκερέκου: «Τον Τόλη Βοσκόπουλο τον έβαλαν κάτω και τον χτύπησαν αλύπητα»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος χρεοκόπησε και δέχτηκε σκληρό πόλεμο και κριτική μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του πρίγκηπα του ελληνικού τραγουδιού, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, όπως περιέγραψε στην εκπομπή Στούντιο 4, επέλεξε να κρατήσει με τον σύζυγό της στάση σιωπής μέχρι να ξεσπάσει αυτή η καταιγίδα, η οποία όπως λέει, πλήγωσε τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Όταν τα ζούσαμε όλα αυτά, δεν ήταν εύκολο. Η λύπη, η στεναχώρια υπήρξε όπως και το γιατί. Αισθανόσουν πως όλο αυτό είναι άδικο και δεν μπορούσες να μιλήσεις για αυτό που συνέβαινε τότε γιατί, ότι κι αν έλεγες, θα σου έλεγαν ότι “λες δικαιολογίες”. Σιωπήσαμε με τον Τόλη, αφήσαμε και πέρασε το τσουνάμι της κακίας… Είναι απίστευτο πως χτύπησαν τόσα βέλη χωρίς να θυμηθούν τις αλήθειες που είχαμε πει και είχαμε εκφράσει. Γιατί όλη αυτή η ιστορία με το θέμα του Τόλη ήταν μία ιστορία, αν όχι τόσο δεν ήταν τόσο δραματική σε σχέση με τη στεναχώρια και τι μας πήρε, ήταν τραγελαφική. Τον πόνεσε πάρα πολύ» ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου και τόνισε:

«Ξεκαθάρισα πολλού ανθρώπους τότε, όπως και ο Τόλης. Δεν δέχτηκε από εκεί και πέρα να κάνει συνεντεύξεις, είχε πει “όχι” στους δημοσιογράφους, ακόμα και σε αυτούς που συμπαθούσε και εκτιμούσε. Αυτό γιατί τότε είχαν μιλήσει άπρεπα και άδικα, δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια, ήταν το πώς θα κάνουμε ντόρο. Τον έβαλαν κάτω και τον χτύπησαν αλύπητα, τον πόνεσαν πάρα πολύ. Μίλησαν άσχημα για μένα, για την οικογένειά του, για εκείνον, με όλο αυτό το φορολογικό δήθεν, που καμία σχέση δεν είχε ο Τόλης» ανέφερε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.

αλύπητα, τον πόνεσαν πάρα πολύ. Μίλησαν άσχημα για μένα, για την οικογένειά του, για εκείνον, με όλο αυτό το φορολογικό δήθεν, που καμία σχέση δεν είχε ο Τόλης» ανέφερε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.

Χαρακτηρίζοντας «ευλογημένο» τον αείμνηστο σύζυγό της, η Α. Γκερέκου σημείωσε ότι η αγάπη που έλαβε σε όλη του τη ζωή ο Βοσκόπουλος, υπερνικά την κακία που εκφράστηκε τότε: «Άσε τα χρήματα όμως και όλα αυτά, γιατί ο Τόλης ήταν υπεράνω. Κι αυτό ήταν μια οικονομική καταστροφή, έδωσε τα πάντα, του πήρανε τα πάντα, τα ξέρουμε όλα αυτά. Συναισθηματικά. Αλλά σημασία έχει ότι όλα αυτά τα νίκησε και τα νικήσαμε. Έφυγε ένας άνθρωπος χορτάτος, αισθανόταν ευλογημένος και σίγουρα όλη η κακία που εκφράστηκε τότε με αυτό τον τρόπο, μπροστά στην αγάπη που εισέπραξε ο Τόλης σε όλη τη ζωή του, και όλο αυτό που του έδωσε ο Θεός, τι ήταν αυτό; Μακάρι οι άνθρωποι να μπορούν να γιατρευτούν όσοι έχουν κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .