Κυριακή, Νοεμβρίου 5

Σε ποιο σοβαρό κράτος θα επιτρέπονταν τέτοια φαινόμενα και θα ακυρωνόταν προγραμματισμένη εκδήλωση της Προεδρικής Φρουράς στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, εθνικό σύμβολο της χώρας για να κάνουν συναυλία «συλλογικότητες» ;

Λάμπρος Τζούμης

- Ακυρώθηκε η σημερινή παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς και αλλαγής των ευζώνων στο Σύνταγμα λόγω συγκέντρωσης και συναυλίας του ΠΑΜΕ υπέρ των Παλαιστινίων.
-Πριν 3 μέρες με συνθήματα «να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα» και «λευτεριά στην Παλαιστίνη» το ΠΑΜΕ έκανε πορεία μέσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
- Σε ποιο σοβαρό κράτος θα επιτρέπονταν τέτοια φαινόμενα και θα ακυρωνόταν προγραμματισμένη εκδήλωση της Προεδρικής Φρουράς στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, εθνικό σύμβολο της χώρας για να κάνουν συναυλία «συλλογικότητες» ; Θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων πολέμησαν και θυσίασαν τη ζωή τους στις μάχες που αναγράφονται στο μνημείο.
- Η στήριξη της αριστεράς στους Παλαιστινίους χωρίς να καταδικάζει τους ισλαμοφασίστες της Χαμάς ταυτίζεται ή όχι με τις απόψεις του Ερντογάν που πλειοδοτεί σε αντισημιτικές δηλώσεις και θεωρεί τη Χαμάς απελευθερωτικό κίνημα ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .