Τρίτη, Νοεμβρίου 7

#Δημογραφικό σοκ και δέος

#Δημογραφικό σοκ και δέος
Τρομακτικά τα στοιχεία για το δημογραφικό που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ - αφού, εκτός από τη μείωση του πληθυσμού κατά περίπου 400.000 και την κατάρρευση των γεννήσεων σε επίπεδο ρεκόρ, οι νέοι ηλικίας 20 έως 29 ετών μειώθηκαν κατακόρυφα.
Από 1.200.000 στις 600.000, εάν το ακούσαμε σωστά - οπότε είναι λογικό να μη βρίσκουν εργαζόμενους ο τουρισμός και η εστίαση, αφού απασχολούν κυρίως αυτήν την κατηγορία. Η προσπάθεια δε αντικατάστασης των Ελλήνων, με φθηνούς παράνομους μετανάστες, είμαι έγκλημα - το οποίο δεν πρέπει να περάσει ατιμώρητο.
Εκτός αυτού, οι μελλοντικές προοπτικές για την εξέλιξη του πληθυσμού είναι δυσοίωνες - ακριβώς λόγω της μείωσης αυτής της κατηγορίας των Ελλήνων.
Επίσης επειδή το κόστος διαβίωσης, σε σχέση με τους μισθούς, δεν επιτρέπει στα νέα ζευγάρια την ανατροφή παιδιών - κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου την κυβέρνηση, αφού το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αναζήτηση περισσότερων εσόδων, μέσω της υπερφορολόγησης.
Της διατήρησης δηλαδή των ίδιων φορολογικών συντελεστών στις αυξημένες τιμές, εις βαρος των Πολιτών - παρά το ότι η χώρα αιμορραγεί.
Πρόκειται δυστυχώς για την πιο ανεπαρκή κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα- με κριτήριο την τεράστια οικονομική και λοιπή ζημία που έχει προκαλέσει στο δημόσιο και στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .