Δευτέρα, Νοεμβρίου 13

ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τους δικηγόρους όλης της χώρας...

Γραμμή ευθείας σύγκρουσης ως μέτρο αντίδρασης κατά της κυβέρνησης, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τεκμαρτή φορολόγηση των δι...

Γραμμή ευθείας σύγκρουσης ως μέτρο αντίδρασης κατά της κυβέρνησης, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τεκμαρτή φορολόγηση των δικηγόρων – επιστημόνων, ελεύθερων επαγγελματιών, επέλεξε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων υιοθέτησε ομόφωνα γραμμή καθολικής αποχής από όλες τις δίκες για 16-17/11 και 21-22/11, καθώς επίσης και την εβδομάδα που θα εισαχθεί στη Βουλή.

Ομόφωνα η Ολομέλεια σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συνεδρίαση υιοθέτησε τα εξής μέτρα:
-Καθολικής αποχής από όλες τις δίκες για 16-17/11 και 21-22/11 και καθολική επίσης την βδομάδα που θα εισαχθεί στη Βουλή
-Όλες τις άλλες μέρες μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, αποχή από τις δίκες ενδιαφέροντος δημοσίου, – όπως και από τις διαταγές πληρωμής και αποχή από όλες τις επιτροπές του δημοσίου που συμμετέχουν δικηγόροι (κτηματολόγια, δασικοί χάρτες κλπ).
-Στις 25 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει εκ νέου η Ολομέλεια (πιθανότατα στις 24/11 θα εισαχθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο) για να αποφασίσει κλιμάκωση ή όχι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .