Παρασκευή, Νοεμβρίου 17

Διεύθυνσή μου: Οδός: Πουθενά- Αριθμός: Μηδέν--Μαρίζα Τσιτμή

Προσπάθησα να σε ξεχάσω, αλλά μάταια..

Φοβάμαι τα αδιέξοδα και το ξέρεις

Μου λείπεις...δε μπορείς να φανταστείς πόσο μου λείπεις

 Κάθε δειλινό σ' αναζητώ, σ΄αναζητώ απελπισμένα ανάμεσα από σκιές αναμνήσεων, γίνομαι χίλια κομμάτια, διαλύομαι, γίνομαι σκόνη, χώμα..

Αν μπορούσα ...αν γινόταν να ξεχνούσα, να μη θυμάμαι. Θύμησες

φόνισσες τις νύχτες κατακλύζουν το μυαλό, και μου ξεριζώνουν τη ψυχή.

Έχεις νιώσει ποτέ να σου ξεριζώνεται η ψυχή;

Έχεις νιώσει ποτέ να φεύγεις έξω απ' το σώμα σου γιατί δεν αντέχεις άλλο; Έχεις νιώσει ποτέ να μη θέλεις να γυρίσεις πίσω στο κορμί σου, πες μου το 'χεις νιώσει ποτέ αυτό;

Έτρεξα, έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να σε προλάβω, και δε τα κατάφερα....έτρεξα τόσο για να σε φτάσω, που...χάθηκα, και τώρα μόνη δε ξέρω να γυρίσω πίσω...

Πάνε τόσα χρόνια κι αυτή  η εικόνα δε λέει να ξεθωριάσει, δε φεύγει απ' τα μάτια μου, η ίδια εικόνα το ίδιο πλάνο ...οι ίδιες τελευταίες μας λέξεις..πληγές που αιμορραγούν. Ήμασταν ΕΜΕΙΣ, και ξαφνικά γίναμε ΕΓΩ...το ΕΜΕΙΣ έπαψε να υπάρχει !

Τόσο βαθύ σκοτάδι γύρω μου, δε το μπορώ...δε μπορώ να ανασάνω άλλο σκοτάδι.

Είχα  τη ψευδαίσθηση, πίστευα πως αν εξαφανίσω πράγματα δικά σου θα σε ξεχνούσα...πέταξα όσα μου θύμιζαν εσένα, όλα τα ενθύμια για να λυτρωθώ, τα πέταξα όλα !  Και τι ειρωνεία, τώρα σε θυμάμαι ακόμη περισσότερο...υπάρχεις παντού..υπάρχεις στο βλέμμα μου, ζεις στο μυαλό μου, κυλάς στο αίμα μου...είσαι στον αέρα που ανασαίνω...

Ξέρεις, σταμάτησα πια να κοιτάζομαι στον καθρέφτη ...γιατί βλέπω μόνο εσένα, αντανάκλαση αντικατοπτρισμός του ειδώλου που υπάρχει στα μάτια της ψυχής μου...Πως να λυτρωθώ από σένα αφού έγινες...εαυτός μου...έχασα εμένα! ! 

Πρέπει να σου πω, ότι τσακώθηκα με τις κόρες του χρόνου τις ώρες, δεν τις μπορώ πια! Δεν τις ανέχομαι άλλο...κάνουν πολύ θόρυβο και τις είπα να μην ξανάρθουν, πια δε μετράνε για μένα ...τις ξεφορτώθηκα...τώρα κινούμαι σε κενό χρόνου..

Διεύθυνσή μου: Οδός: Πουθενά,-Αριθμός:Μηδέν, Πόλη:Χάσμα του Χρόνου...Άρα ...δεν υπάρχω! ! 

Ο απόηχος του εαυτού μου...

Μαρίζα Τσιτμή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .