Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Πρώτη φορά τόσο Δεξιά… Αριστερά!

Στις ευρωεκλογές που θα έρθουν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε πολύ εύκολα να τρολάρει τους αντιπάλους του για την επικείμενη νέα νίκη του. Εχοντας ως σύνθημα όχι μόνο τα «πεπραγμένα» της κυβέρνησής του, για τα οποία κομπάζει, καθώς έχει αφαιρέσει την

πραγματικότητα από την επιχειρηματολογία, αλλά και όσα πράττουν οι υποτιθέμενοι αντίπαλοί του.

«Με την ευγενική χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.» θα μπορούσε να βγει σε ένα από τα συνθήματά της η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές για τα επόμενα πολλά χρόνια!

Πραγματικά, τούτη την ώρα δεν υπάρχει μεγαλύτερος και καλύτερος «χορηγός» για τον Μητσοτάκη από την αξιωματική αντιπολίτευση. Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ να… πανηγυρίζουν γιατί εκτιμούν ότι έρχεται η ώρα τους, με όσα συμβαίνουν, για να γίνουν δεύτερο κόμμα, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση ανοίγει σαμπάνιες. Δεν λέω «λάδι», γιατί η τιμή του έχει φτάσει σε ύψη… Dom Pérignon!

Πρώτη φορά βλέπουμε τόσο Δεξιά… Αριστερά σε τούτη τη χώρα! Πάντοτε η Αριστερά στην Ελλάδα είχε στο αίμα της τη διχόνοια, τη διάσπαση, ενίοτε υπήρξε «αυτοκαταστροφική». Ομως, σήμερα προσφέρει, δίκην χορηγού, στη Νέα Δημοκρατία την παντοκρατορία για τα επόμενα (πολλά) χρόνια.

Οσα γίνονται εσχάτως αποτελούν τεράστια ΝΤΡΟΠΗ. Πολιτικά πρόσωπα τα οποία όφειλαν να έχουν ως προτεραιότητα τις ανάγκες της κοινωνίας και την κριτική μέχρις εσχάτων στην κυβέρνηση έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα αλληλοσπαραγμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατακερματίζεται. Φεύγει ο Τσακαλώτος, φεύγει η Αχτσιόγλου, μέχρι και ο Πέτρος Κόκκαλης θέλει να φτιάξει καινούργιο κόμμα! Ημαρτον και έλεος μαζί! Σπάνε σε τόσα κομμάτια που δεν προλαβαίνεις να τα μετρήσεις.

Το μοναδικό που τους ενδιαφέρει είναι να μην ανήκουν «στο κόμμα Κασσελάκη»! Οχι, δεν νοιάζονται πραγματικά ούτε για τον λαό ούτε για την Αριστερά. Για τον εαυτούλη τους ενδιαφέρονται. Πώς θα ακούγονται εκείνοι, πώς θα «ηγούνται» εκείνοι, έστω και σε «αποκόμματα», πώς θα συνεχίσουν να πετάνε τα δήθεν αριστερά τσιτάτα τους.

Ξέρετε τι έχουν πετύχει έως τώρα; Την πλήρη απαξίωση αυτής της «αντιπολίτευσης» στα μάτια του κόσμου. Ο ψηφοφόρος βλέπει ότι έχει να κάνει με σκορποχώρι, με μπουλούκια, και δικαιολογεί το γεγονός ότι από το 2019 και μετά σταμάτησε να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Ασχετα αν αυτοί που επέλεξε για κυβέρνηση τους έχουν… αλλάξει τα φώτα με κάθε μορφής χαράτσι που τσακίζει την τσέπη τους.

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μετρά τα κομμάτια της διάσπασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνει στα σούπερ μάρκετ και αυτοθαυμάζεται! Οι τιμές μπορεί να έχουν ξεπεράσει εδώ και μήνες κάθε λογική, όμως ο πρωθυπουργός, ελλείψει αντιπάλου, συνεχίζει να μας κάνει πλάκα. Αφού γνωρίζει πως, ό,τι κι αν πει, θα προβληθεί από τα κανάλια ως «σοφιστεία», ξέρει πως ό,τι κι αν κάνει στο τέλος θα τον επιλέξουν οι ψηφοφόροι ελλείψει αντιπάλου!

Τούτο είναι το χειρότερο κακό που κάνουν όλοι αυτοί οι… δήθεν αριστεροί στον ελληνικό λαό. Είναι οι μεγαλύτεροι «χορηγοί» της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για την οποία «αγκάθια» έχουν απομείνει μόνο συμπεριφορές τύπου Αδωνη Γεωργιάδη! Αυτός κάνει μεγαλύτερη «αντιπολίτευση» στον πρωθυπουργό από τους συριζαίους!

Σε μια χώρα όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμη και για συγκάλυψη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, οι αριστεροί «χορηγοί» του Μητσοτάκη φτιάχνουν κόμματα-αποκόμματα. Ιστορική κατηφόρα και συμπεριφορά που θα βρουν άπαντες μπροστά τους…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .