Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας

Μου λένε «θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι».
Η Μαρία Μπακοδήμου είναι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας

Η Μαρία Μπακοδήμου ευχήθηκε στον γιό της για τα γενέθλια του και εξομολογήθηκε στον αέρα ότι οι γιοί της «αρέσουν».

Ο μεγαλύτερος γιός της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας Αργυρόπουλος, έγινε 23 χρονών και η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια (story)

ανάρτηση ώστε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Η Μαρία Μπακοδήμου, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από όταν ήταν παιδί και έγραψε για τον αγαπημένο της γιό: «23, αγοράκι μου. Σε αγαπώ».

Όταν βρίσκονταν στον αέρα της εκπομπής της, οι συνεργάτες της, έκαναν μια αναφορά στην δημοσίευση της για τα γενέθλια του γιού της και εκείνη ξεσπώντας σε γέλια, ανέφερε ότι της πέρασε από το μυαλό να γράψει «Χρόνια πολλά γιέ μου» αλλά εκείνος πιθανόν να απαντούσε «Ευχαριστώ ρε μάνα».

Στα «πειράγματα» των συνεργατών της, οι οποίοι της έλεγαν πως είναι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας σύμφωνα με σχόλια στα social media, εκεί απάντησε χιουμοριστικά λέγοντας «Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε «θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι».

Ο γιός της, Νικήτας, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας το προφίλ του στο Instagram, ιδιωτικό. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μερικές φορές ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες του και οι χρήστες του μέσου, τον αποθεώνουν.

.

Ο μικρότερος γιός της, Άρης Αργυρόπουλος, την έχει συνοδεύσει αρκετές φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις και ο φακός τους έχει «πιάσει» να γευματίζουν σε εστιατόριο. Όπως φαίνεται, μπορεί να είναι πιο άνετος με την δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .