Πέμπτη, Νοεμβρίου 30

"Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ!" Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση τα "σπάνε" μαζί στον Ρέμο...

Η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση και τα τρία παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τους συζύγους τους και άλλα μέλη των οικογενειών ...


Η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση και τα τρία παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τους συζύγους τους και άλλα μέλη των οικογενειών τους, το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του Nox Athens, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το opinionleader.gr, εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες, από την σπάνια βραδινή έξοδο της Γιάννα Αγγελοπούλου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, μαζί με την καλή τους φίλη Μαριάννα Λάτση.


Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, βρέθηκε για λίγο στο τραπέζι της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με τις δυο κύριες.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε την παρέα της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση, ο Αντώνης Ρέμος τον ανέβασε στη σκηνή και ο ΛΕΠΑ, ερμηνεύοντας το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ξεσηκώνοντας το κοινό!

Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρία Γκαβογιάννη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί, που δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν με την σειρά τους της δύο κυρίες και την παρέα τους.
Πηγή: opinionreader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .