Πέμπτη, Νοεμβρίου 16

Τραβούν «χειρόφρενο» τα ταξί σήμερα – Ποιες ώρες δεν θα κυκλοφορούν

Στάση εργασίας από τις 09.00 έως τις 16.00 ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ)

Στάση εργασίας  αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί την Πέμπτη (16/11) διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για τις 22 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 09.00 έως τις 16.00.

Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αθηνών προς το Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια προς το Υπουργείο Μεταφορών και θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν επίσης να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που θα κάνουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι στις 22 Νοεμβρίου.

Όπως σημειώνει το συνδικάτο «η κυβέρνηση αγνόησε προκλητικά όλα τα επιχειρήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων και προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Πισαρίδη, κλείνοντας το μάτι σε πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους».

Το ΣΑΤΑ απορρίπτει «κάθε λέξη από το φορολογικό νομοσχέδιο της ντροπής και καλεί τους ταξιτζήδες σε έναν αγώνα δίχως αύριο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .