Πέμπτη, Νοεμβρίου 9

ΕΔΩ ...ΓΕΛΑΜΕ--ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!--Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης να διαβάσει ιστορία του 2015 πριν κάνει σχόλια για το ποιος χρέωσε τη χώρα!

Την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το γιατί δεν έδωσε το «παρών», παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
«Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής».

Στο 37:00 του βίντεο...Οι γελοίοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .