Κυριακή, Νοεμβρίου 12

«Η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία προαναγγέλλει “φιλοδωρήματα” στους καταληστευμένους από την αισχροκέρδεια Έλληνες, είναι προσβλητική»

«Τα καρτέλ ληστεύουν τους Έλληνες με τη συνενοχή της ΝΔ»

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα η Ελληνική Λύση, με αφορμή την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα πεπραγμένα του, κατηγορώντας τον για «δελτία σίτισης για τους νέους, πενιχρή αύξηση στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», την ώρα που η ακρίβεια καλπάζει.

«Ο πρωθυπουργός, στην καθιερωμένη του ανάρτηση, προανήγγειλε δελτία σίτισης για τους νέους, πενιχρή αύξηση στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα “βοηθήματα”. Την ίδια στιγμή, από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει πολλαπλασιασμός στο κόστος ενέργειας, ιλιγγιώδης αύξηση στο κόστος των καυσίμων, ληστρικές ανατιμήσεις που φτάνουν το 27% στο σύνολο των τροφίμων την τελευταία διετία», σημειώνει αρχικά στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, «τα εισοδήματα των Ελλήνων παραμένουν από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Και όμως, στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, ενώ τα βασικά προϊόντα διαβίωσης είναι φθηνότερα από την Ελλάδα, παρά τους υψηλότερους μισθούς. Είναι λοιπόν σαφές, ότι στην Ελλάδα η αισχροκέρδεια καλπάζει και τα καρτέλ ληστεύουν τους Έλληνες με τη συνενοχή της ΝΔ».

Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία προαναγγέλλει “φιλοδωρήματα” στους καταληστευμένους από την αισχροκέρδεια Έλληνες, είναι προσβλητική», υποστηρίζοντας πως «εάν η κυβέρνηση ήθελε να χτυπήσει την αισχροκέρδεια, θα εφάρμοζε άμεσα τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για άμεση μείωση ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου, ιχνηλάτηση καυσίμων, απ’ ευθείας συμφωνίες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και φυσικά αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου, υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .