Τρίτη, Νοεμβρίου 7

Εξώδικη πρόσκληση της ΕΕΚΕ για γνωστοποίηση των προϊόντων αθέμιτης κερδοφορίας

ΕΕΚΕ: Εξώδικη πρόσκληση για γνωστοποίηση των προϊόντων αθέμιτης κερδοφορίας
Να γνωστοποιηθούν τα προϊόντα της αθέμιτης κερδοφορίας των δυο πολυεθνικών εταιρειών ζητά η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας προς την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κων/νο Σκρέκα.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΕΕΚΕ στην εξώδικη πρόσκλησή της:

Θεωρούμε ιδιαίτερα κρίσιμο και αναγκαίο να αποσαφηνίσετε το συντομότερο τα ανωτέρω, αφού έτσι θα αποδειχθεί εμπράκτως ότι, όπως ορθότατα επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, «η ελληνική αγορά δεν είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε". Θα προστατεύσουμε τους Έλληνες καταναλωτές και την ελληνική οικογένεια και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε αυτό".

Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται και κοινοποιείται, για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής του.

Για να διαβάσετε την εξώδικη πρόσκληση πατήστε εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .